banner564

Soruşturma başlatıldı

Otobüs Terminali içerisinde şüpheli görülen 18 ile 21 yaş aralığındaki üç genç uyuşturucu madde ile yakalandı

Soruşturma başlatıldı
banner598

 Lefkoşa’da Otobüs Terminali içerisinde şüpheli görülen M.M.(E-21), A.M.A. (E-19) ve Ş.O’nun (E- 18)’nun üzerlerinde ve eşyalarında yapılan aramada M.M’nin tasarrufunda 1,5 gram, Ş.O.’nun tasarrufunda ise 10 miligram hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulundu. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan zanlılar dün tutuklama talebiyle Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 

Soruşturmayı yapan polis, 25 Mayıs 2019 tarihinde, saat 22.30 sıralarında Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli bir ekip tarafından Otobüs Terminali içerisinde şüpheli görülen zanlılar M.M, A.M.A ve Ş.O’nun üzerlerinde ve eşyalarında arama yapıldığını söyledi.
Polis, yapılan aramada zanlı A.M.A’nın tasarrufunda yaklaşık 1,5 gram ağırlığında ve zanlı Ş.O’nun tasarrufunda yaklaşık 10 miligram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındığını belirtti.
 Polis, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın henüz yeni olduğunu belirterek, zanlıların 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

başbakan ve vekillere duyrulur.

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473