banner564

Tatar: Hizmet için adayım

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkan adayı olacağını açıklayan Lefkoşa Milletvekili Ersin Tatar, hizmet için partinin genel başkanlığa aday olduğunu kaydederek, “Kapalı kapılar arkasında demokrasi dışı uygulamalar yapılmasına karşı çıktık, bu da en doğal hakkımızdır” dedi.

Tatar: Hizmet için adayım
banner598
Yazılı açıklamasında partinin 31 Ekim’deki kurultayına işaret eden Tatar, haftalardır parti yetkili kurullarını, kurultay süreciyle ilgili toplantıya çağırdıklarını, UBP Genel Başkan Hüseyin Özgürgün ile de görüşmeye çalıştıklarını ancak sürekli olumsuz yanıt aldıklarını savundu.
 “Bizim UBP’lilerden, UBP delegelerinden çekincemiz yok” diyen Ersin Tatar, Özgürgün’e kurultayda destek vermesi için naylon üyeler yazıldığını öne sürdü.
 “Ben en az Sayın Özgürgün kadar UBP’liyim ve partimi, partili kardeşlerimi, halkımı ve ülkemi seviyorum” diyen Tatar, partinin sıkıntı yaşamasını istemediklerini ancak, demokrasinin ayaklar altına almasına, “Ben yaparım olur zihniyetiyle hareket edilmesine” sessiz kalamayacaklarını belirtti. 

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2015, 09:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473