banner564

Tatil Uzadı

Otelin tuvaletinde bir kadına cinsel saldırıda bulundukları iddia edilen ve ülkede turist olarak kaldıkları belirlenen iki zanlı cezaevine gönderildi

Tatil Uzadı
banner598

Suna ERDEN
Girne’de otelde Ö.Ö’ye (K-25) cinsel saldırıda bulunduklarını öne sürülen İhsan Çalışkantürk ile Mehmet Sayar hakkındaki soruşturma tamamlandı. İki zanlı dün mahkemeye çıkarılarak teminata bağlandı. Ülkeye turist olarak bulunan iki zanlı cezaevine gönderildi.
Soruşturmayı yapan polis, 14 Temmuz saat 20.30 sıralarında Girne-Lefkoşa anayolu üzerine faaliyet gösteren bir otelin araç park yerinin yanında bulunan bayan, erkek ve lavabo kısımlarını kapsayan oda içerisinde zanlı İhsan Çalışkantürk’ün ve zanlı Mehmet Sayar’ın kadınlar tuvaletinde bulunan Ö.Ö.’yü temizlik yapacaklarını söyleyip,  çıkmasını sağladıklarını söyledi.
Polis, İhsan Çalışkantürk’ün tuvaletten çıkan kadını belinden tutup kendisine doğru çektikten sonra boynundan öptüğünü ifade etti.
Kadının zanlıyı itip kurtulduktan sonra polise şikâyette bulunduğunu kaydeden polis, şikâyetçi kadının ifadesinde zanlı Çalışkantürk’ün kendisini taciz ederken, Mehmet Sayar’ın da gözcülük yaptığını söylediğini aktardı.

Kadın koşarak tuvaletten çıktı
Polis, olay yerinde yapılan soruşturmada kadının tuvaletten koşarak çıktığına ve iki erkek şahsın peşinden gittiğine dair tanık ifadeler olduğunu kaydetti.
Mesele ile ilgili soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, zanlıların ülkede turist olarak bulunduklarını belirterek, teminata bağlanmasını talep etti.
Mahkeme zanlıların yasal statüsünü göz önünde bulundurarak, tutuklu yargılanmalarına ve bu amaçla 15 gün süreyle cezaevine gönderilmelerine emir verdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474