banner564

‘Soyunup size poz vereyim’

Boşanma aşamasında olduğu eşinin telefonuna program yerleştirerek, konuşmalarını kaydeden Hasan Yorgancı mahkemeye çıkarılırken gazetecilere tepki gösterdi

‘Soyunup size poz vereyim’
banner598

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da, boşanma aşamasındaki eşini takip etmek için hayret verici bir yöntem kullanan Hasan Yorgancı, “Özel hayatın gizliliğini ihlal” suçlaması ile gözaltına alındı. 
İddialara göre; boşanma aşamasındaki eşini an be an takip edebilmek için gizlice kadının cep telefonuna program yerleştiren Yorgancı, eşinin, konuşmalarını ve konuşma esnasındaki görüntülerini kaydetti.
Elde ettiği ses ve görüntü kayıtlarını, eşine mesaj olarak gönderen Yorgancı, kadının şikâyeti üzerine gözaltına alınarak dün mahkemeye çıkarıldı.

Kefilleri kurtardı
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru İbrahim Gökova, zanlının boşanma aşamasında olduğu eşinin cep telefonuna, gizlice bir program yerleştirdiğini ve bu program sayesinde, eşinin konuşmalarını ve konuşma esnasındaki görüntülerini kaydettiğini ve konu kayıtları bahse konu kadına gönderdiğini söyledi. 
Kadının şikâyeti üzerine zanlının tutuklandığını anlatan Gökova, soruşturmanın tamamlandığını bildirerek, zanlının, mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazan Aksun, zanlının, KKTC vatandaşı muteber 2 kefilin, lehinde, 50’şer bin TL’lik şahsi kefalet senedi imza etmesi şartı ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi.

Zanlı: Değişik pozlar da verebilirim
Öte yandan zanlı Hasan Yorgancı, mahkemeye getirildiği esnada görüntü alan basın mensuplarına, “değişik pozlar da verebilirim, isterseniz anadan doğma soyunayım” diyerek sözlü saldırıda bulundu.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

BU PİSLİĞİ YOK EDİN.KREMATORYUMLARDA YAKIN VE KÜL EDİN !!!

PENİSİNE GÜVENİYOR BAŞKA BİR HALTI YOK ZATEN.

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474