banner564

Testere ile saldırdı

Pasta imalathanesinde iki iş arkadaşı arasında başlayan sözlü tartışma kanlı bitti

Testere ile saldırdı
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da faaliyet gösteren bir pastanenin imalathanesi içerisinde önceki gün iki çalışan arasında sözlü başlayan tartışma kanlı bitti. Çıkan tartışmada Atıf İnan, iş arkadaşı Yalçın Uzunal’ı testere ile yaraladı. Sol elinde 4 santim derinliğinde yara oluşan Uzunal hastaneye kaldırılırken, Atıf İnan polis tarafından gözaltına alındı. Zanlı dün de tutuklama talebi ile Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli Polis Memuru Şükrü Hafız, zanlının 20 Temmuz 2018 tarihinde, saat 12.00 sıralarında, çalışmakta olduğu pastanenin imalathanesi içerisinde Yalçın Uzunal ile sözlü olarak tartışmaya başladığını söyledi. Hafız, tartışmanın kavgaya dönüştüğünü,  zanlının masa üzerinde duran, 20 santim uzunluğundaki testere uçlu bıçağı alarak Uzunal’a saldırdığını,  sol elinde 4 santim derinliğinde yara oluşmasına neden olduğunu söyledi.

Olay anı kameralara yansıdı
Zanlının gönüllü ifade vererek suçunu itiraf ettiğini belirten Hafız, güvenlik kamerası görüntülerinde de olay anının net olarak görüldüğünü ifade etti. Zanlının 19 Haziran 2018 tarihinde KKTC’ye giriş yaptığını ancak kendilerine henüz bir çalışma izni gösteremediğini de aktaran Hafız, bu yönde de soruşturma yapacaklarını bildirdi. Hafız, soruşturma maksatlı mahkemeden süre talep etti. 
Yargıç Mine Güçlüer, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının, 3 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473