banner564

Cengiz takımı ziyaret edecek

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz; “Mali konularla ilgili önümüzdeki haftalarda açıklamalarımız olacak” dedi

Cengiz takımı ziyaret edecek
banner598

 Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı ekibin sezon öncesi kampını ziyaret etmek üzere İsviçre' ye gitti.

Havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, "Öncelikle, tabii ki takımımıza, hocamıza ve Abdurrahim' e (Albayrak) kavuştuğumuz için
çok mutluyuz. İnşallah sağlıklı, uğurlu bir şekilde sezon açılışı ve devamı görürüz" dedi.
Transfer konusunda açıklama yapan Mustafa Cengiz, "Taraftar merak etmesin, transfer olduğunda kesinlikle KAP' a açıklayacağız. Ben başka takımlar için konuşmam ama bütün takımlar bizle aynı durumda. Gelir elde etmeden, gider yapamıyorsunuz.
Onun için adımlarımızı zorunlu olarak tedbirli atıyoruz. Bizi mutlu eden bir gelişme oldu. CAS bizi referans alarak Milan'ı affetti. Biz Milan'ın da cezadan kurtulmasına sevindik. CAS olumlu anlamda ilk kez bir Türk takımını referans aldı" dedi. 
Önümüzdeki günlerde mali durumla ilgili konuşacaklarını ifade eden Cengiz, "Futbolcuların alacakları bitmiyor. Hiçbir şey bitmiyor. Bu dinamik bir süreç. İnşallah halledeceğiz. Mali konularla ilgili önümüzdeki haftalarda açıklamalarımız olacak.
Bizim ilk kampımız 200 bin Frank, bu kamp 500 bin Euro tuttu. Sponsorlar tarafından destekleniyoruz. Bizim ikinci kamp için cebimizden para çıkmadı" ifadesini kullandı.
Mustafa Cengiz, son günlerde Badou N'Diaye'nin transferiyle ilgili çıkan haberler için "Biz kiralamaya öyle paralar veremeyiz. Osmanlıspor' da 390 bin Euro alıyordu. Biz 'o paraya oynasın' demiyoruz. Takımın iç dengelerini bozmamaktan yanayız. Bize düşük bir kiralık ücretle gelirse biz bağrımıza basarız" dedi.

"Galatasaray'ı istediği hissediliyor"
Emre Akbaba hakkında çıkan transfer söylentileriyle ilgili yorumda bulunan Cengiz, "Emre'yi de şöyle söyleyeyim. Ben kendisiyle görüşmedim. Ancak Galatasaray'ı istediği hissediliyor. Alanyaspor Başkanı benim yakın arkadaşım. Ben kendilerini üzmem.
Kendiliğinden oluşacak bir durum. Olursa olur, hayırlısıyla olsun" ifadelerini kullandı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473