banner564

Uslan artık Ruslan

Lefkoşa’da bir gecede iki yeri soyduğu iddiasıyla tutuklanan Türkmenistan uyruklu zanlı cezaevine gönderildi

Uslan artık Ruslan
banner598
Lefkoşa’da bir gecede iki yerden hırsızlık yapan ve güvenlik kameralarından tespit edilerek tutuklanan Türkmenistanlı zanlı Ruslan Hatamov hakkındaki soruşturma tamamlandı. Gece saatlerinde önce Jumbo Süper Stor isimli işyerinin camını kırarak içeri girip sigara, yaza kasa ve çanta çalan, buradan çıktıktan sonra bu kez de bir marketten hırsızlık yapan zanlının ülkede işsiz ve kaçak olduğu belirtildi. Hakkındaki soruşturma tamamlanan zanlı dün teminat için Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 

İki yeri soydu
Soruşturmayı yapan polis, zanlı Ruslan Hatamov'un 7 Mart 2018 tarihinde saat 01.30 sıralarında Lefkoşa’da faaliyet gösteren Jumbo Süper Stor isimli işyerine arka tarafındaki kapı camını orada bulunan inşaat demiri ile kırarak içeri girdiğini söyledi. Polis, zanlının mağaza içerisinden çeşitli markalardaki 143 paket sigara, CNR marka yazar kasa ve 3 adet sırt çantasını çalarak girdiği yerden çıkış yaptığını ifade etti. Polis, zanlının dükkândan çıkış yaptıktan sonra yine Lefkoşa’da faaliyet gösteren Çelik 1 isimli marketin kilitli vaziyette bulunan bira buzluğunun asma kilidini kırarak, 5 adet Efes extra marka bira çaldığını mahkemeye aktardı. 

Çaldıklarının yerini gösterdi
Polis, olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine zanlının kamera görüntülerinden tespit edilerek tutuklandığını belirtti. Polis, zanlının yapılan sorgusunda çalmış olduğu yazar kasa, sigara ve biraları sakladığı yeri gösterdiğini ve emare olarak alındığını belirtti. Polis, zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını ve ülkede yasal statüsü bulunmadığını belirterek, teminata bağlanmasını talep etti. Zanlının tutuklu yargılanmasına emir veren mahkeme 1 ay süreyle cezaevine gönderdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2018, 11:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474