banner564

‘Var mı bana yan bakan?’

400 promil alkollü olduğu tespit edilen Esat Demir, tabanca şeklindeki çakmak ile Lokmacı’da nara atarak herkesi tehdit etti

‘Var mı bana yan bakan?’
banner598

 Suna ERDEN

Lefkoşa’da aşırı derecede alkol alan Esat Demir, Lokmacı Kara Giriş Kapısı yakınlarında olay çıkardı. Alkolun etkisi ile bağırıp çevreyi rahatsız eden zanlı, tabanca şeklindeki çakmak ile de etrafı korkurmaya çalıştı. Zanlının tabanca şekilde çakmağı göstererek etrafındakilere, “Var mı bana yan bakan” diyerek tehditler savurduğu ileri sürüldü.
Civarda bulunan herkesi rahatsız eden zanlı şikayet üzerine gözlatına alındı. Zanlı dün de mahkemeye çıkarılarak teminata bağlandı. Duruşmada zanlı ile ilgili iddiaları aktaran polis, Esat Demir’in 20 Ağustos saat 01.45 sıralarında Lokmacı Kara Giriş Kapısı yakınlarında 400 promil alkol tesiri altında bulunduğu bir esnada siyah renkli çakmak tabancayı etraftan görülecek şekilde taşıyıp, yüksek sesle bağırmak sureti ile rahatsızlık suçunu işlediğini söyledi. 

Kefili buldu kurtuldu
Polis ,zanlının yapılan şikayet üzerine tutuklandığını ve aleyhine başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirterek, teminata bağlamasını talep etti.
Mahkeme, yurt dışı çıkış yasağı ve bir kefilin 10 bin TL değerinde kefalet senedi imzlaması şartları ile zanlının tutuksuz yargılanmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474