banner564

Usta sanatçı Soner Olgun'la Letafet’te  nağmeler  dile geldi

Usta sanatçı Soner Olgun gerek söylediği şarkılar gerekse sahne performansı ile yine muhteşem bir konsere imza attı

Usta sanatçı Soner Olgun'la Letafet’te  nağmeler  dile geldi
banner598

 Merit Park Hotel&Casino yaz akşamlarının en özel eğlencelerini misafirleriyle buluşturmaya devam ediyor.

Yaklaşık iki haftalık bir aradan sonra yeniden Letafet Bar’da sahne alan Türk müziğinin en başarılı isimlerinden olan Soner Olgun yine muhteşem bir geceye imza attı.
Yaz programlarına hem Türkiye de hem de Kıbrıs’ta devam eden sanatçı haftasonu kendisini izlemeye gelen misafirlere müzik ziyafeti yaşattı.Sahneye ‘’Eklemdir Koca Konak’’türküsüyle çıkan sanatçı yaklaşık üç saat sahnede kaldı.
Ciddi bir kalabalığın izlediği gecede birbirinden özel eserlere yer veren sanatçının yanında eşi Özlem Olgun da bir Yeliz klasiği olan ‘’Yalan’’ ve  Şebnem Ferah’ın ‘’Sil Baştan’’şarkılarını seslendirdi.
Sürprizler bununla da bitmedi. Sanatçı kendisini izlemeye gelenler arasında yer alan Kıbrıs’ın başarılı seslerinden olan Muhittin Yangın’ı sahneye davet ederek çok güzel bir düet gerçekleştirdi.
Düet sonrasında izleyenlerden büyük alkış alan Soner Olgun hayranlarına bir sürpriz daha yaparak çok özel bir darbuka şov sundu.
Coşkunun hiç bitmediği gecede sanatçı tüm konuklarına “İyi Bayramlar” dileyerek sahneden ayrıldı. Soner Olgun 25 Ağustos akşamı yeniden sevenleriyle buluşacak. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474