banner564

Yaktın beni Hasan

Abdul Latif isimli işçi, yastık altında sakladığı 5 bin TL ve 4 bin Euro nakit paranın yerinde olmadığını görünce birinci, hırsızın oda arkadaşı olduğunu öğrenince ikinci şokunu yaşadı

Yaktın beni Hasan
banner598

Çiğdem AYDIN

Başkent Lefkoşa’ya bağlı Haspolat Köyünde meydana gelen bir hırsızlık olayı duyanları hayretler içerisinde bıraktı.
Abdul Latif isimli işçinin yatağının altında sakladığı 5 bin 250 TL ve 4 bin Euro nakit para, aynı odayı paylaştığı en yakın arkadaşı 22 yaşındaki Hasan Karataş tarafından çalındı.
Yastık altındaki paralarının uçtuğunu gören ve büyük şok yaşayan Abdul Latif, polise giderek şikayetçi oldu.
Polisin yaptığı soruşturmada Abdul Latif’in paralarının en yakın arkadaşı olan Hasan Karataş tarafından çalındığı ortaya çıktı. En yakın arkadaşı tarafından paralarının çalındığını öğrenen Abdul Latif, ‘Yaktın beni Hasan’ diyerek sitemde bulundu.
Polis tarafından gözaltına alınan zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Suçunu kabul etti
Duruşmada zanlı Hasan Karataş’ın 26 Ocak tarihinde, 20.00 - 21.00 saatleri arasında, oda arkadaşı Abdul Latif’e ait olup yatak alında muhafaza ettiği 5 bin 250 TL ve 4 bin Euro nakit parayı çaldığı öne sürüldü. Polis, zanlının mesele ile ilgili gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini ve çalmış olduğu paranın 2 bin 300 TL ile 2bin 200 Euro’luk kısmını polise teslim ettiğini belirtti. Zanlı hakkında soruşturma başlatıldığını, çalınan paranın 2bin 950 TL ve bin 800 Euro’nun halen kayıp olduğunu ve soruşturmanın devam ettiğini kaydeden polis, zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.
Aktarılan olguları değerlendiren mahkeme zanlı hakkında 3 gün tutukluluk emri verirken söz hakkı alan zanlı, “Çaldığım paraları ellemeden toprağa gömdüm. Tümünü de polise verdim. Eksik para yok” iddiasında bulundu.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2016, 11:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474