banner564

Avantaj bizde

Kıbrıs Kupası ikinci tur ilk maçında Gençler Birliği’ni 2-0 yenen GAÜ ÇetinkayaTeknik Direktörü Fırat Canova turu geçeceklerine inanıyor

Avantaj bizde
banner598
Hamit SAKALLI
GAÜ Çetinkaya Teknik Direktörü Fırat Canova, Kıbrıs Kupası 2. tur ilk maçında konuk ettikleri güçlü rakipleri Gençler Birliği’ni 2-0 mağlup ederek, ikinci maç için avantajlı duruma geçtiklerini ifade etti.

Daha iyi olabilirdik
Fırat Canova açıklamalarında, Gençler Birliği karşısında kötü oynamadıklarını ve buldukları fırsatları değerlendirmeyi başararak ikinci karşılaşma için avantajlı bir skor elde ettiklerini belirtirken, skordan memnun olmasına rağmen, oyun olarak daha da iyi olabileceklerine inandığını söyledi. Fırat Canova 180 dakikalık mücadelenin sadece ilk yarısının tamamlandığını ve Gençler Birliği deplasmanın her zaman zor olduğunun bilincinde olduklarını belirtip, deplasmandaki mücadelede karşılaşma 0-0 olmuş gibi sahaya çıkıp, tamamen kendi oyunlarını oynamaya çalışacaklarını vurguladı.

Transferlerin katkısından memnunum
Fırat Canova, Serhan ve Serkan kardeşlerin kalitesinin tartışılamayacağını belirterek, iki tecrübeli futbolcunun takımla çıktıkları ilk mücadelede ortaya koydukları futboldan ve takımla olan uyumlarından memnun olduğunu belirterek, ilerleyen haftalarda her iki futbolcunun da takıma daha çok katkı koyacağından emin olduğunu ifade etti. 

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2016, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473