banner564

Yavru kedileri çocuklar sahiplendi

Apartmanın balkonunda kaderine terk edilen ve pislik içerisinde yaşam mücadelesi veren yavru kediler, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı

Yavru kedileri çocuklar sahiplendi
banner598
Melin DOBRAN

Başkent Lefkoşa’nın Metehan Bölgesi’ndeki sosyal konutların 33. Blokunda bulunan bir apartman dairesinin balkonunda günlerce bakımsız bırakılan yavru kedilerin imdadına itfaiye ekipleri yetişti. 
Bölge halkı yavru kedilerin birkaç günden beridir balkonda ağladığını ve balkondaki çürümüş yemeklerin çevreye pis koku yaydığını söyledi. 
Bu durumdan rahatsızlık duyan apartman sakinleri, Lefkoşa İtfaiye ekiplerine haber vererek, kedilerin balkondan kurtarılmasını istedi. 
Vatandaşlar, “Ev sahibi dairesine çok nadir uğruyor. Bu yavru kedileri başıboş bir şekilde balkona bıraktılar. Birkaç tanesi hasta oldu. Üzerinde sinekler geziyor. Kokmuş yemek artıkları, kedilerin pisliği ve bağırmaları bizi oldukça rahatsız ediyordu. Biz de çareyi itfaiyeyi aramakta bulduk ve gelip bu kedileri indirmelerini istedik. Yoksa açlıktan ve hastalıktan öleceklerdi” şeklinde konuştu. 
Kurtarılan kedilere mahallenin çocukları sahip çıktı.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2015, 09:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474