banner564

Şimşek, Bulgaristan’da şampiyon

Bulgaristan’da yapılan Uluslararası Cape Kaliakra Open Golf Turnuvası’nda mücadele eden Emrah Şimşek B kategorisinde birinci oldu

Şimşek, Bulgaristan’da şampiyon
banner598
Bulgaristan’ın Varna kentinde düzenlenen Uluslararası  Cape Kaliakra Open Golf Turnuvası’na katılan KKTC golfçular başarılı sonuçlar aldı. Turnuvada ülkemizi temsil eden Emrah Şimşek turnuvanın ikinci gününü dördüncü sırada tamamlarken, 3 gün oyunlarında gösterdiği üstün performansla B kategorisinde şampiyon oldu. 
160 golfçunun katıldığı ve 3 kategoride oynanan turnuvada Emrah Şimşek toplam 108 puan yaparak birinciliği Belaruslu Heorhi Prihozhy ile paylaştı. Birinciliği paylaşan 2 golfçu Play-off müsabakası oynadı ve golfçumuz Emrah Şimşek şanssızlık neticesi  ikincilik kupasını kazandı. 

Başarıları artıyor
Türkiye Oteller Arası Golf Turnuvası’nda Merit Crystal Cove Casino adına yarışan Emrah Şimşek daha önce şampiyon olmuştu. 
İlk olarak Türkiye’de başlayan Pasha,  Sultan, Carya ve Tat Golf Course olmak üzere bir çok golf sahasında yarışarak en uzun vuruş yarışmasını birinci sırada bitiren Emrak Şimşek şampiyonluk kupası ve en iyi 9 deliği birinci sırada bitirerek kupayı da elde etmiş ve Dünya Şirketler Arası Golf Turnuvası’nda da 7. olmuştu. 

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2015, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474