banner564

Birlikte pizza yapıldı

Mağusa Kale Lions Kulubü , İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi ve DAÜ Turizm Fakültesi geleneksel buluşması gerçekleşti

Birlikte pizza yapıldı
banner598
İsmet  EZEL 
Mağusa Kale Lions Kulubü , İrfan Nadir 18 yaş üstü Rehabilitasyon Merkezi ve DAÜ Turizm Fakültesi geleneksel  buluşması  gerçekleşti. 
Bu sene 4’üncüsü düzenlenen etkinlik kapsamında engelleri sınır olarak görmeyen 18 yaş üstü gençler DAÜ Turizm Fakültesi mutfağında pizza pişirip yeteneklerini paylaştı. 
DAÜ Turizm Fakültesi dekanı Hasan Kılıç bu etkinliklerin artırılarak sürdürülmesini sağlamak için DAÜ Turizm Fakültesi’nin her zaman başı çekecek girişimlerde bulanacağını söyledi.
Mağusa Kale Lions Kulübü yetkilileri, DAÜ Turizm Fakültesi ev sahipliğinde, İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi Öğrencileri'nin el becerilerini geliştirmelerine ve sosyal hayatta yer almalarına katkı koymak amaçlı düzenlenen bu günde emeği geçen herkese teşekkür edip  “Nerede bir ihtiyaç olursa orada bir Lion vardır” diyerek ihtiyaç olunan yerde çalıştıklarını belirttiler.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2017, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473