banner564

Çifte Nikah adlı oyunu ilk gösterisini geçtiğimiz hafta cumartesi akşamı gerçekleştirdi

Serdarlı’da ‘Çifte Nikah’

Çifte Nikah adlı oyunu ilk gösterisini geçtiğimiz hafta cumartesi akşamı gerçekleştirdi
banner598

 Serdarlı Sağlık ve Kültür Derneği tiyatro ekibi, Çifte Nikah adlı oyununun ilk gösterisini geçtiğimiz hafta cumartesi akşamı gerçekleştirdi. Bir gösteri olarak planlanan oyun, Serdarlı ve yöre halkının yoğun ilgisi ve beğenisi üzerine 24 Şubat ve 27 Şubat’ta da tekrarlandı. Seyircinin salonu hınca hınç doldurduğu gözlemlenirken, oyunu ikinci kez izlemeye gelenler de oldu.

İlk gösteri gecesi, oyunun yazarı Sevil Emirzade de oyunu izledi.  
Oyundan sonra Serdarlı Sağlık ve Kültür Derneği başkanı Şenay Serdar, Emirzade’ye çiçek taktim etti ve teşekkürlerini belirtti. Emirzade, Serdarlı’nın kültür sanat konusunda hep girişken olduklarını söyleyip, oyunu sahnelemekte emeği geçenleri ve seyircileri katılımlarından dolayı takdir etti.
Oyunun Yönetmeni İsmihan Yorgancı, Seyircileri selamladıktan sonra oyuncularına bu yolculukta kendisine inanıp, dirayetli oldukları için teşekkür etti.
Serdarlı Belediye Başkanı Halil Kasım, oyunu eşi Funda Kasım ile beraber izledi.
Oyunculara, Oyunun yönetmenine ve dernek başkanına çiçek takdim eden Kasım, Oyunun yönetmeni İsmihan Yorgancı’ya ve dernek başkanı Şenay Serdar’a hizmetlerinden dolayı birer teşekkür plaketi verdi. 
Oyun, 9 Mart Cumartesi saat 20.00’de Yakın Doğu Üniversitesi kütüphanesi, salon 4’te Lefkoşa seyircisi için sahnelenecek.     

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473