banner564

LAÜ öğrencilerinden anlamlı projeler

LAÜ öğrencilerinden anlamlı projeler
banner598

   Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Dr. Fazıl Küçük Eğitim Fakültesi öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında birçok başarılı sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirmeye devam ediyor.  

    Lefke Çevre ve Tanıtma Derneği ile ortak yapılan projeler hakkında bilgi aktaran Okul Öncesi Öğretmenliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Çağda Kıvanç Çağanağa, ilk projede “Geleceğimizi Çöpe Atmayınız, Bizi Geri Kazanınız” sloganıyla yola çıktıklarını kamusal alanlara atık malzemelerden farklı renklerde çöp kutuları tasarlayıp yerleştirdiklerini belirtti. Çağanağa, çoğunlukla altyapı işlerinde kullanılan malzemelerden hazırladıkları çöp kutularını bölgenin çeşitli yerlerine yerleştirdiklerini ve proje gelişim sürecinde de geri dönüşüme önem verdiklerini ifade etti. 
Çağanağa, ayrıca öğrencilerin Lefke Çevre ve Tanıtma Derneği ile gerçekleştirdikleri projeler ile farklı tema ve amaçlarla toplumun her kesimine yönelik sosyal sorumluluk projeleri yaptıklarını ve çalışmalarından dolayı öğrencilere ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474