banner564

SOS Çocukköyü yararına düzenlenen konsere ilgi yoğundu

Tarihi mekanda sanat buluşması

SOS Çocukköyü yararına düzenlenen konsere ilgi yoğundu
banner598

 Tüm geliri SOS Çocukköyü’ne bağışlanan Concert Without Borders’in ‘‘Beyond” isimli Opera, Broadway ve Pop Konseri, 11 Kasım Pazar akşamı Bellapais Manastırı’nda yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Uluslararası ve yerel yıldızların sahne aldığı yardım konserine, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve eşi Meral Akıncı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler de katılanlar arasındaydı.
Yoğun katılımla gerçekleşen konserde ABD Kültürel Diplomasi Ödülü sahibi olan 3 sanatçı Mezzo Soprano Katie Economidou, klasik piyanist CTP milletvekili Fikri Toros ve Dr. Demetra George Mustafaoğlu ile birlikte SOS Çocukköyü Derneği Başkan Yardımcısı, Avukat Dervişe Çerkez-Güryel sahne aldı. 
Uluslararası sanatçı ve gecenin prodüktörü Dr. Demetra George Mustafaoğlu seslendirdiği tüm parçalar ile geceye katılan konukları kendine hayran bıraktı. 
Mustafaoğlu’nun genç öğrencileri 11 yaşındaki Kayra Hacer Güryel ve 12 yaşındaki Peri Sualp de gecede yeteneklerini sergiledi.  Konser için seslendirdikleri solo parçalar ile SOS Çocukköyüne destek veren genç yetenekler izleyicileri büyüleyip tüm salondan büyük alkış aldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473