banner564

Letafet’te sahne alan Ahmet Evan geceye Kenan Doğulu’nun şarkısı ile başladı

‘Aşk ile yap’

Letafet’te sahne alan Ahmet Evan geceye Kenan Doğulu’nun şarkısı ile başladı
banner598

  Adanın sevilen sanatçısı Ahmet Evan Girne’deki Merit Park Hotel bünyesinde hizmet veren ‘Letafet Lounge Bar’da sahne aldı.

  Kenan Doğulu’nun sevilen şarkılarından olan ‘Aşk ile yap’ adlı parça ile sahneye çıkan sanatçı, bir an olsun bitmeyen enerjisi ile dinleyenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.
  Sanatçı Ahmet Evan Girne’deki Merit Park Hotel’in gözde eğlence mekânı Letafet Lounge Bar’da sevenleriyle buluştu. Sanatçı Sezan Aksu’nun unutulmaz eseri olan ‘Seni Yerler’i kendisini dinlemeye gelen konuklar ile hep bir ağızdan seslendirdi.
  Geniş bir repertuvara sahip olan Evan, programı boyunca Kenan Doğulu, Murat Boz, Tarkan, Ajda Pekkan gibi sanatçıların eserlerini seslendirdi. Letafet’i dolduran izleyiciler, her şarkıya büyük bir coşkuyla eşlik ettiler. Ünlü sanatçı eline aldığı davulu ile kendisini dinlemeye gelen misafirlere unutulmaz bir davul şov yaşattı.
  Güçlü sesi ve yorumuyla misafirlerine doyumsuz anlar yaşatan Ahmet Evan, her Çarşamba akşamı Merit Park Letafet Lounge Bar sahnesinde sevenleri ile buluşacak.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473