banner564

45 kişiye istihdam olanağı

Benli Market ‘büyüdü ve yenilendi’ sloganıyla açılış yaptı

45 kişiye istihdam olanağı
banner598

 Ömer KADİROĞLU

Gönyeli’de faaliyet gösteren Benli Market, müşterilerine daha iyi hizmet vermek adına yenilendi. Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli tarafından gerçekleşen açılış törenine Benli ailesinin sevenleri, firma yetkilileri ve çok sayıda bölge halkı katıldı. 
Satış alanı 880 Metrekare olan ve 45 kişiye istihdam olanağı sağlayan markette 8 bin çeşit ürün bulunuyor. Ayrıca marketin 90 araçlık açık, 22 araçlık kapalı otoparkı bulunuyor. 
Pasta, tatlı, yemek, şarküteri bölümlerinin de yer aldığı Benli Market Yenikent’in açılış töreninde Burç Tuncer’in sunumuyla market direktörü Ali Benli bir konuşma yaptı. Halka daha kaliteli hizmet vermek adına yenilendiklerini ifade eden Benli, açılışa katılan herkese teşekkürlerini iletti. Benli açılış konuşmasında şunları ifade etti:
 “Değerli arkadaşlar uzun ve yorucu bir çalışmanın ardından projenin birinci etabını açmış durumdayız. Bu süreçte bizlere katkı sağlayan çalışanlarımız ve çalışma arkadaşlarımıza sizlerin huzurunda çok teşekkür ederim. Bütün umudumuz sizlerin beklentilerine cevap verebilmektir. Yenilenen marketimizin tüm bölge halkına hayırlı uğurlu olmasını diler katılımınız için sizlere teşekkür ederim.” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473