banner564

Gazimağusa ve İskele ilçelerinde seçimi kazananlara mazbataları verildi

Gazimağusa ve İskele ilçelerinde 29 Haziran’da gerçekleştirilen Yerel Kuruluş Organları Genel Seçimleri’nde belediye başkanlığı, belediye meclis üyeliği, muhtar ve ihtiyar heyeti üyeliğini kazananlara mazbataları bugün saat 14.30’da düzenlenen törenle verildi.

Gazimağusa ve İskele ilçelerinde seçimi kazananlara mazbataları verildi
banner598

 Gazimağusa, 3 Temmuz 14 (T.A.K.).: Gazimağusa ve İskele ilçelerinde 29 Haziran’da gerçekleştirilen Yerel Kuruluş Organları Genel Seçimleri’nde  belediye başkanlığı, belediye meclis üyeliği, muhtar ve ihtiyar heyeti üyeliğini kazananlara mazbataları bugün saat 14.30’da düzenlenen törenle verildi.

Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde gerçekleştirilen törende, Gazimağusa ve İskele İlçe Seçim Kurulları Başkanı Gülden Çiftçioğlu,  seçimi kazananları kutlayarak seçim sonuçlarının Gazimağsa ve İskele’ye hayırlı olması dileğinde bulundu.

Gazimağusa Belediye Başkanlığı’na seçilen İsmail Arter mazbatasını aldıktan sonra basın mensuplarına yaptığı kısa açıklamada, Pazar günkü seçimlerde kent halkının teveccühünü kazanarak seçimden başarıyla çıktıklarını ifade ederek, halkın teveccühüne layık olmak için çalışacaklarını kaydetti.

İskele’de seçimi kazanan diğer Bağımsız Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da , İskele’de zor bir seçim sürecinin geride kaldığını belirterek,  29 Haziran’dan sonra yeni bir sayfanın açıldığını, İskele’nin  kendilerinden hizmet beklediğini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2014, 17:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473