banner564

10 branşta 13 etkinlik

BRT Yaz oyunlarının ikincisi Pazar günü bisiklet kategorisiyle başlıyor.

10 branşta 13 etkinlik
banner598
BRT Yaz Oyunları Pazar günü başlıyor. 10 branşta 13 etkinliğin yer alacağı Yaz Oyunlarında ilk etkinlik bisiklet kategorisinde Pazar günü yapılacak. 
Ana sponsorluğunu OŞAN Limited, içecek sponsorluğunu ise EKTAM Limited’in üstlendiği oyunlar çerçevesinde, Atıcılık, Bilardo, Bisiklet, Darts, Güreş, Bocce, Masa Tenisi, Okçuluk, Satranç ve Tenis branşlarında Kasım ayına kadar 13 etkinlik yapılacak. 
Oyunlarla ilgili BRT’de basın toplantısı düzenlendi.

Tümerkan: Oyunları şölene çevireceğiz
Bayrak Radyo Televizyon Kurumu Müdürü Mete Tümerkan, BRT’nin 50’nci yıl etkinlikleri kapsamında geçen yıl ilki düzenlenen yaz oyunlarının bu yıl ikincisini yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. 
Geçen yıl 7 branşta yapılan oyunların bu yıl 10 branşta gerçekleştirileceğini ifade eden Tümerkan, bu oyunları bir şölene çevirmeyi hedeflediklerini kaydetti. 
Tümerkan, “amacımız gençlerin bu tür etkinliklere daha çok ilgi duymalarını sağlamak, futbolun dışında da ülkemizde farklı sporların yapıldığını ortaya koymak ve gençlerin zamanlarını güzel bir şekilde geçirebilecekleri spor dallarındaki federasyonları onlara tanıtmak” dedi. 
Etkinlikleri; ilgili Federasyonlarla birlikte organize edeceklerini belirten Tümerkan, etkinliklerin program olarak da izleyici ile buluşacağını ve böylece hem farklı spor dallarının hem de federasyonların tanıtımının yapılmış olacağını kaydetti.

Tümerkan: Hedefimiz halkla birlikte birşey yapmak
Tümerkan, “BRT olarak halkla her alanda kucaklaşmayı, halkın içinde olmayı ve halkla birlikte bir şeyler yapmayı hedefledik ve bu konuda önemli atımlar attık. Bu oyunlar da bunun bir devamı” dedi.  
Oyunlara sponsor olan OŞAN Limited ve EKTAM Limited ile federasyonlara teşekkür eden Mete Tümerkan, herkesi oyunlara katılmaya ve izlemeye davet etti. 

Şan: Sponsorluk teklifini hiç düşünmeden kabul ettik
Yaz Oyunlarının ana sponsoru OŞAN Limited Direktörü Alişan Şan da yaz oyunlarına sponsor olmaları için kendilerine yapılan teklifi hiç düşünmeden kabul ettiklerini ve bundan büyük gurur duyduklarını söyledi. 
Şan, “Sporun evrensel bir dili ve birleştirici bir özelliği vardır. Milli birlik ve bütünlüğe çok ihtiyaç duyulan bugünlerde spor faaliyetleri ile hem gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmasını hem de birliğe katkı olacağını düşünüyorum. O yüzden BRT’nin yaz oyunlarını destekliyoruz” dedi. 

Kızılsu: Ülkeden aldığımız gücü ülkeye geri vermek borcumuz
Oyunların içecek sponsorluğunu üstlenen EKTAM Limited Satış Müdür Yardımcısı Serdar Kızılsu da yerli üretim olarak bu ülkeden aldıkları gücü ve desteği yine bu ülkenin sporuna, kültürüne ve diğer tüm değerlerine geri vermeyi bir borç bildiklerini söyledi. Kızılsu, “Bu nedenle BRT çatısı altında düzenlenen ve 10 federasyonun katıldığı yaz oyunlarında içecek sponsoru olarak sizlere destek vermeyi bir borç bildik ve sponsorluğu geçen yıl olduğu gibi yine üstlendik” dedi.    

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2014, 12:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473