banner564

15 madalya kazandık

“ISKA Dünya Kickboks Şampiyonası” dün gerçekleştirilen ödül töreni ile tamamlandı

15 madalya kazandık
banner598
International Sporting Kickbox Association (ISKA) tarafından Portekiz’in Portimao kentinde düzenlenen “Kickboks Dünya Şampiyonası” nda sporcularımız toplam 14 madalyanın sahibi oldular.
Danimarka, İran, Yunanistan, İngiltere, İtalya, Almanya, KKTC, İskoçya, Jamaika, Portekiz, İsviçre, Türkiye, Ukrayna, İrlanda, Cape Verde ve Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere toplam 16 ülkenin mücadele ettiği şampiyonada sporcularımız Full Contact, K-1 Light Contact, Semi Contact ve Light Contact disiplinlerinde mücadele ettiler.
Partimao Arena’da gerçekleştirilen ve 3 gün süren şampiyonanın sonunda sporcularımız toplam 14 madalyanın sahibi olarak büyük başarı elde ettiler. Full Contact’ta mücadele eden sporcumuz Çağan Demirkıran 3. Olurken, K-1 Light Contact’da Çağan Demirkıran ile Cemal Kayım 2’nci, Merve Rahat ve Emre Serin 3’üncü oldular. Semi Contact’da mücadele eden sporcularımızdan Erdem Akkaya 2’nci olurken, Emre Serin,  Serhat Cenk Toktay, Mehmet Çınar ve Hakan Çil 3’üncü olup madalya almaya hak kazanan sporcularımız oldular. Light Contact’da ise Serhat Cenk Toktay ile Erdem Akkaya 2’nci, Ahmet Şafak, Mehmet Çınar ve Hakan Çil ise 3’üncü olma başarısı gösterdiler.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2015, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473