banner564

Acele etmeyeceğiz

Takımın iskelet kadrosunun iyi olduğunu belirten Necati Tilki, transfer konusunda da net konuştu

Acele etmeyeceğiz
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
K-Pet birinci ligde bu sezon hedefini üst sıralar olarak belirleyen Binatlı’da Necati Tilki sıkı program uyguluyor. Geçtiğimiz gün sahaya inen Batı temsilcisinde hazırlıklar dün saat 18:00 de yapılan idmanla devam etti.

Dayanıklılık üzerinde duruyoruz
Binatlı Teknik Direktörü Necati Tilki gazetemiz spor servisine verdiği demeçte takıma sıkı bir program uyguladıklarını ancak dayanıklılık üzerinde daha fazla duracaklarını belirtti. 25 kişilik kadro ile yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını da belirten Necati Tilki, asker oyuncular haricinde katılımın yeni sezon öncesi tam olduğunu vurguladı.

Takımın iskeleti iyi durumda
Göreve geldiği günden itibaren takım üzerinde ciddi şekilde çalıştığını belirten Necati Tilki, takımın iskelet yapısının son derece iyi olduğunu, özellikle forvet hattından son derece verim alabileceklerini vurguladı. 

Transferde aceleci olmayacağız
Transfer’de mantıklı ancak aceleci olmayacaklarını da belirten Tilki, zaman içinde gerekirse transfere başvuracaklarını belirtti. İdman sayısını önümüzdeki günlerde artıracaklarını da belirten Tilki, transfer politikasına ise hazırlık karşılaşmaları kapsamında daha net karar vereceklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2014, 08:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474