banner564

Acil eylem planı

Trabzonspor Yönetim Kurulu’nun, kulübün içinde bulunduğu durumla ilgili değerlendirme toplantısı yaparak bir dizi kararlar aldığı bildirildi

Acil eylem planı
banner598
Trabzonspor Yönetim Kurulu, 10 maddelik yol haritası belirledi. Listede oyuncu ücretlerinin aşağı çekilmesinden Trabzonspor Anayasası hazırlanmasına kadar birçok konu yer aldı.
Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, kulüp başkanı Muharrem Usta ve yönetim kurulu üyelerinin, Kasımpaşa maçı öncesinde bir araya geldiği, kulübün içinde bulunduğu durumla ilgili değerlendirme toplantısı yaparak bazı kararlar aldığı belirtildi.
Bu toplantı sonrası kulüp başkanı Usta'nın, yapılan değerlendirme ve alınan kararlarla ilgili tüm taraftarlar tarafından da bilinen, önlerindeki acı reçeteyle yüzleşmenin ve bir an önce camianın da desteğiyle gerekli uygulamaların hayata geçirilmesinin gerekliliğini vurguladığına işaret edilen açıklamada, ligin ilk yarısının sona ermesiyle yönetim kurulunun hayata geçirmeyi planladığı maddeler şu şekilde sıralandı:
"Bundan böyle giderler ciddi bütçe disiplini içerisinde asgariye çekilecek. Kadroda revizyona gidilerek kadro ve bütçe disiplini sağlanacak. Takım içi ücretler planlanan sınırlar içerisine çekilerek oyuncular arasında hakkaniyetli hale getirilecek. 
Devre arasında kaliteli oyuncu bulmanın zorluğu göz önüne alınarak mümkünse eksik bölgelere öncelikle takas yöntemiyle iyi oyuncu takviyesi yapılacak. Yapılan analizler sonucu bazı oyuncularla onların da bundan sonraki futbol hayatlarının daha sağlıklı ve verimli geçmesi adına yollar ayrılacak, kadro ideal sayıya oturtulacak. Teknik direktör konusundaki yol haritamız olağanüstü bir durum olmadığı takdirde en kısa sürede netlik kazanacak.
1461 Trabzon'un 8 Ocak'ta kongresi yapılarak yeni yönetimi belirlenecek ve tüm sorunlarına köklü çözümler üretilecek.
Kulübün kurumsal bir yapıya oturtulması için konunun uzmanlarınca çalışmalar başlatılmış olup bu çalışmalar doğrultusunda yeniden yapılanma hamlesi başlatılacak. Trabzonspor Etik Kuralları adı altında 'Trabzonspor Anayasası' hazırlanarak camiamızın görüşüne sunulacak. TOKİ ile yapılan görüşmeler sonucu stat yeni sezona yetişecek ve bir dünya kulübüyle açılış
maçı yapılacak.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2015, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474