banner564

Acısı ikinci yarı çıkacak

Ligin ilk devresinde takımlarımızın aldıkları cezalar ve ihtarların ceremesi ikinci yarıda daha çok hissedilecek

Acısı ikinci yarı çıkacak
banner598
Abdullah ZAİFOĞLU
 K-Pet Birinci Lig’de ilk yarı sona ererken, bir üst lige çıkma mücadelesi veren takımlarımız ile, bir alt lige düşmeme mücadelesi veren takımlar, kıyasıya bir mücadele veriyorlar. Bu mücadeleyi verirlerken sahada eksik kalmaya da dikkat etmek zorundadırlar. Kupa maçları ile birlikte telafisi olmayan maçlar oynanacak. 
Aatılan veya yenen bir gol bile bazı takımlarımızın kaderini belirleyecek. Özellikle ligde tutunabilme mücadelesi verenlerin işleri çok daha zor olacak. Her kaybedilen puandan sonra sinirler daha da gerilecek, oynanan her maç onlar için biraz daha zor olacak. Ayni şekilde zirve mücadelesi veren takımlarımız için de her maç çok zor geçecek. Stres de her geçen hafta daha fazla artacak. Sinirlerine hakim olan ve hakemlerle oynamayan takımlar daha başarılı olacaklar.     
İlk yarı sonunda Görneç (5) ve Düzkaya (5) en fazla kırmızı kart gören takım oldular. Bu takımları Dumlupınar (4), Yalova (4) ve B. Ülkü Yurdu (4) takip ediyor. 
En az kırmızı kart gören takımlar ise lider G. Halk Evi (1), G. Gücü (1), Denizli (1), Karıyaka (1), Gönyeli (1) ve Lapta (1) oldu. Kırmızı kartlarda en az kart gören 2 takım olan Girne Halk Evi ve G. Gücü zirve mücadelesinde ilk 2 sırayı paylaşan takımlarımız.
Görülen sarı kartlarda ise Dumlupınar (42) ilk sırada yer alıyor. Girne Halk Evi (36), G. Gücü (36), Görneç (35), Esentepe (34) ve Lapta (33) kart ile sıralanıyorlar. En az sarı kart gören takım ise Denizli (16) oldu. Denizli ayni zamanda en az kırmızı kart (1) gören takım olarak dikkat çekti.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2016, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473