banner564

Afrodisia başladı

Bu yıl dördüncü kez organize edilen Magic Touch Cyprus Rally-Raid 2017, dün yapılan seremoni ile start aldı

Afrodisia başladı
banner598
İlk kez 2014 yılında yapılan ve ülkemizin en büyük motorsporları organizasyonlarından biri olan Afrodisia Rally-Raid, bu yıl dördüncü kez, Magic Touch sponsorluğunda hayata geçiriliyor. 4 günlük bir program ile organize edilen ve yaklaşık 520 kilometrelik etapları içeren Afrodisia 2017, dün Girne’de bulunan Magic Touch önünde yapılan açılış töreni ile başladı. Törene, KKTC Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu ve Magic Touch direktörleri Özlem Eminoğlu ile Mehmet Eminoğlu da katıldı.
   İki kategori üzerinden yapılacak yarışın Ralli kategorisinde 14, Raid kategorisinde ise 9 ekip start aldı. Ekipler startın ardından Lapta Gençlik Kampı’nda günü tamamlarken, yarışın sportif konuları ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.
   Yarışın etaplarda geçilecek ilk gününde bugün ekipler önce “Kara Kale” ardından “Nehir Ova” ve son olarak “Kış Yarı” etaplarını geçecekler. Yarışma formatı gereği etap güzergahları açıklanmazken, seyircilerin 09:15’de Dikmen asfalt atlama diye bilinen noktadan ilk etabı, 13.30’da da Fota mezarlığından ikinci etabı seyredebilecekleri açıklandı. 10.00-14.30 saatleri arasında ise ekiplerin Girne Boğazı Mado yanında servis alacakları duyuruldu.
   Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü tarafından sportif direktörlüğü üstlenilen yarışmanın sponsorluğunu Magic Touch Group yapıyor. Ayrıca KKTC Gençlik Dairesi, Sistem Co. Araç Takip Sistemleri ve Sermet Benli Sigorta Şirketi de yarışmaya katkı sağlıyor.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2017, 11:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473