banner564

Alyssa Thomas YDÜ’de

Türkiye Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Yakın Doğu Üniversitesi güçlü bir kadro kurmak için transfer çalışmalarına devam ediyor

Alyssa Thomas YDÜ’de
banner598
2015-2015 sezonunda Türkiye Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Yakın Doğu Üniversitesi yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak için transfer çalışmalarına devam ediyor. 
Transfer çalışmalarına emin adımlarla devam eden Yakın Doğu Üniversitesi WNBA Takımlarından Atlanta Dream’den transfer edilen ve skorer guard pozisyonunda oynayan Tiffany Hayes’in ardından Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’nın ikinci transferi de WNBA’den oldu. WNBA takımlarından Connecticut Sun takımından Alyssa Thomas Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’na transfer oldu.
 
Doç. Dr. İrfan Günsel: Komple Bir oyuncu transfer ettik
Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan Günsel konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Yakın Doğu Üniversitesi olarak ikinci yabancı transferi olarak Alyssa Thomas’ı transfer etmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek gelecek vaat eden oldukça yetenekli bir oyuncu transfer ettiklerini söyledi. Doç. Dr. İrfan Günsel Alyssa Thomas’ın sahadaki 3 ve 4 pozisyonlarını da oynayabilme yeteneğine sahip bir oyuncu olduğunu ifade ederek,  mücadeleci yapısı ve güçlü fiziğiyle birlikte, çok yüzdeli bir orta mesafe şutuna sahip olduğunu vurguladı.  Pota altındaki post-up oyunlarındaki yeteneği ile de dikkat çeken Alyssa Thomas’ın komple bir oyuncu olarak sezon içerisinde YDÜ Kadın Basketbol Takımı’na büyük katkılar sağlayacak bir oyuncu olduğunu belirten Doç. Dr. İrfan Günsel, Alyssa Thomas’ın Yakın Doğu Üniversitesi’ne büyük katkı yapacağına inandığını dile getirdi. Yabancı ve yerli transferlerinin devam edeceğini hem hücumda hem de savunmada agresif oynayabilen bir takım yaratma adına çalışmalarını devam ettirdiklerini belirten Doç. Dr. İrfan Günsel, Avrupa kupalarına katılabilecek bir takım yaratacaklarına ve Türkiye Kadınlar 1. Ligi’nde başarılı olacaklarına olan inancını vurguladı.  

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2015, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473