banner564

Amacımıza ulaştık

Play-off maçında galip gelerek Süper Lige yükselen Yalova’da teknik direktör Gökmen Davutoğlu hedefe ulaşmanın keyfini yaşadıklarını söyledi

Amacımıza ulaştık
banner598
Hamit SAKALLI
K-Pet 1.Lig’i 53 puanla üçüncü sırada bitirerek Süper Lig’e yükselme adına play-off gruplarına 27 puanla lider olarak başlayan ve GHE ile oynadığı karşılaşmayı kazanarak play-off maçlarının ilk haftası sonrasında Süper Lig’e yükselmeyi garantileyen Yalova’da teknik direktör Gökmen Davutoğlu, istedikleri hedefe ulaştıklarını ve bundan dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.

Süper Lig’e renk katacağız
Gökmen Davutoğlu açıklamalarında geçtiğimiz sezondan yükselmek istedikleri Süper Lig’e bu sezon birkaç takviyeyle ulaşmayı başardıklarını söyledi. Ligde yükselmenin yanı sıra şampiyonluk hedeflerinin de olduğunu ancak kendi hatalarından dolayı bu şansı kaçırdıklarını ifade eden Davutoğlu, play-off mücadeleleri sonrasında yükselmeyi başardıkları Süper Lig’e renk katacaklarını vurguladı.

Süper Lig’de de hedeflerimiz yüksek
Gökmen Davutoğlu gelecek sezon ilk kez 16 takımla oynanacak olan Süper Lig’de de gerekli sponsorlar ve desteğin gelmesi halinde iyi bir takım oluşturup ilk 3 içerisine girmeyi hedeflediklerini belirterek Yalova camiasının bunu başarabilecek güçte olduğuna dikkat çekti. Yalova camiasının tam bir futbol aşığı olduğunu ve böyle bir camia ile beraber Süper Lig’de antrenörlük yapacak olmanın kendisini heyecanlandırdığını belirten Davutoğlu, Yalova’nın en eski camialardan biri olduğuna dikkat çekerek takımının Süper Lig’e renk katacağından emin olduğunu ifade etti.

Futbolcularımı ve Yalova camiasını kutluyorum 
Gökmen Davutoğlu açıklamalarında futbolcularının rakipleri GHE 7 puan gerisinden gelerek bu noktaya ulaştığına dikkat çekerek oyuncularını bu başarısından dolayı tebrik ettiğini söyledi. Davutoğlu, ligin ikinci devresin bir tek Lapta’ya mağlup olduklarını ve bu mağlubiyetten takımların bulunduğu konuma göre oynamamaları gerektiği dersini çıkartarak yollarına emin adımlarla devam ettiklerini ve camianın da desteğiyle bu başarıyı yakaladıklarını ifade etti. Davutoğlu Yalova camiasını da takıma göstermiş oldukları ilgiden dolayı kutladığını sözlerine ekledi ve Süper Lig’in tüm Yalova camiasına hayırlısı olmasını diledi.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2016, 10:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473