banner564

Antalya’da şampiyon Cihan Aydın

17- 20 Aralık tarihlerinde oynanan 'Regnum Winter Challenge' Golf Turnuvası’nda KKTC’den yarışan golfçularımız mükemmel sonuçlar aldılar

 Antalya’da şampiyon Cihan Aydın
banner598

'Winter Challenge' Golf Turnuvası’nda KKTC den kendi imkânlarıyla yarışan Golfçularımız Cihan Aydın, Mert Osmanlar, Nilüfer Talay, Dilek Talay, Kahraman ve Ergin Porto katıldıkları turnuvalarda ülkemizi en iyi şekilde temsil ederken takım müsabakalarında 7. olan KKTC takımının kötü sonucunu biraz da olsa unutturdu.

National Golf Kulübü Başkanlık Kupası İkincisi Mert Osmanlar
Turnuvanın ilk gününde 140 sporcunun katılımıyla yapılan National Golf Kulübü Başkanlık Kupası’nda ülkemizi temsil eden 2 sporcu Mert Osmanlar ve Cihan Aydın çekişmeli bir turnuvadan sonrasında Mert Osmanlar ikinci olurken Cihan Aydın’da ilk günü 4. tamamladı. Regnum Carya da düzenlenen ilk günkü Winter Challenge Golf Turnuvası’nda ise erkekler C kategorisinde Dilek Talay 2. oldu.

Winter Challenge Golf Turnuvası Şampiyonu Cihan Aydın 
Turnuvanın ikinci gününde Regnum Carya Golf kulübünde düzenlenen Winter Challenge Golf Turnuvası’nda B kategorisinde ülkemize şampiyonluğu 40 puanla Cihan Aydın getirirken, üçüncülüğü 37 puanla Mert Osmanlar aldı. Erkekler C kategorisinde Dilek Talay ise 40 puanla 
5. oldu.

Son Gün Bayanlar Kategorisinde Nilüfer Talay üçüncü oldu 
Turnuvanın üçüncü gününde National Golf kulübünde düzenlenen Winter Challenge Golf Turnuvasında bayanlar kategorisinde Nilüfer Talay üçüncü olarak bayanlar kategorisinde bende varım dedirtti. Erkekler B Kategorisinde Ülkemizi temsil eden Mert Osmanlar 35 Puanla üçüncü olurken Cihan Aydın aynı puanla dördüncü oldu. 
Turnuva sonunda düzenlenen ödül törenine Fikret Öztürk ve eşi Nurten Öztürk de katıldı. Fikret Öztürk, "İnşallah önümüzdeki yıllarda da bu mutluluğu hep birlikte yaşarız. Sizleri birazcık mutlu edebildiysek bu üç gün içerisinde, biz daha da mutlu olacağız. Geldiğiniz ve turnuvaya katıldığınız için hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2015, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473