banner564

Ara emri almayacağız

Bilardo Federasyonu başkanı Aşkın Burcu cumartesi yapılacak olan MOK Olağanüstü Genel Kurulu ile ilgili ara emri almayacaklarını açıkladı

Ara emri almayacağız
banner598
Bilardo Federasyonu başkanı ve Federasyonlar sözcüsü Aşkın Burcu cumartesi günü yapılacak olan Milli Olimpiyat Komitesi Olağanüstü Genel Kurulu ile ilgili ara emri başvurusunda bulunmayacaklarını açıkladı.

Mahkeme genel kurul yapın demedi
Burcu MOK yönetiminin mahkemenin erteleme kararını yanlış anladığını belirterek “Mahkeme genel kurul yapın demedi. Bir anlaşmaya varın dedi. Kaldı ki olağanüstü Genel Kurul gündemi de tüzüğe aykırı olarak belirlendi” dedi.

Ara emri almayacağız
Aşkın Burcu Cumartesi yapılacak olağanüstü Genel Kurulu engellemek için ara emri başvurusunda bulunmayacaklarını belirterek “Zaten Olağanüstü Genel Kurul tüzüğe aykırı olarak yapılıyor. Tüzükte de yönetimin dört federasyonun temsilcisinin olması gerektiği yazıyor. Şu anda sadece bir federasyon üye gönderebiliyor. Haliyle yönetimde dört federasyon temsilcisi olamayacağı için zaten genel kurul düşmüş olacak” dedi.

Yüksek idare mahkemesine başvuracağız
Burcu olağanüstü genel kurulun yapılmasının ardından yüksek idare mahkemesine başvuruda bulunarak olağanüstü Genel Kurul’un iptalini isteyeceklerini ve yüksek idare mahkemesine de tüzük değişikliği ile ilgili çektikleri sıkıntıları da aktaracaklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2015, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474