banner564

Ares sezonu kupayla açtı

Ares Spor Kulübü sporcuları triatlon sezonunu güneyde gerçekleşen “Nireas Ayia Napa Triathlon” yarışında açtı ve yine kürsüye çıkmayı başardı

Ares sezonu kupayla açtı
banner598
Ülkemizin spor kulüplerinden olan Ares’in triatletleri sezonun ilk triatlon yarışına güney Kıbrıs’ta katıldı. Nireas Triatlon Kulübü tarafından organize edilen Nireas Ayia Napa Triatlon yarışında Ares sporcuları Hüseyin Arhan, Emine Uluçay, Kemal Elektrikçi, Hasan Işıman, Çağan Öztuna ve Cem Dağdelen ile birlikte Kıbrıslı Türk triatlerden Derya Deniz de mücadele etti.
Rusya, Kırgızistan, Belarus, Ukrayna, Polonya, Azerbaycan gibi ülkelerden 200’e yakın sporcunun katıldığı Nireas Ayia Napa Triatlon’unda olimpik ve sprint mesafelerde yarış düzenlendi. 
Olimpik mesafede 5, sprint mesafede ise 9 takım mücadele ettiği Nireas Ayia Napa Triatlon’unda draft yapmak yasaktı ve dereceye girenler kupa ile ödüllendirildi.
Dünyanın önde gelen triatletlerinin de yer aldığı organizasyonda, güneyde kamp yapan Rusya, Ukrayna, Polonya, Kırgızistan, Azerbaycan ve Belarus triatlon milli takım sporcuları fırtına gibi esti.

Ares’e 2’lik kupası
Olimpik mesafede 73, sprint mesafede 76 sporcunun finiş gördüğü Nireas Ayia Napa Triatlon’unda Ares sporcularından ve ayni zamanda 8 kez Ironman yarışı bitirmiş Cem Dağdelen 02:22:06’lık derece ile yaş kategorisinde ikinci olarak kürsüde kupasını aldı. 
Ferdi olarak Ayia Napa’da sprint yarışan Derya Deniz ise 01:39:46 ile yaş kategorisinde ikinciliği elde etti ve Derya Deniz de kupa ile yarışı tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2015, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473