banner564

Aşırı transfer yok

Batı temsilcisi Binatlı’yı yeni sezonda çalıştıracak olan Necati Tilki, öncelikli hedefinin mevcut kadroyu korumak yönünde olacağını belirtti

Aşırı transfer yok
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Yeni sezona iddialı ve ciddi hedeflerle girmek isteyen Batı temsilcisi Binatlı geçtiğimiz günlerde tecrübeli teknik adam Necati Tilki ile el sıkışmıştı. Yeni sezon öncesi Diyalog spor servisinin sorularını yanıtlayan Necati Tilki, birkaç sezondur kötü gidişatı olan Binatlı’yı bu sezon çok çalışarak özlenen noktaya getireceklerine inandığını belirtti.

Mevcut kadroyu tutmalıyız
Elde bulunan kadroda kaliteli isimlerin olduğunu belirten Necati Tilki, öncelik olarak bu isimlerle anlaşmanın şart olduğunu belirtti. Geçen sezon takımda sorunlu olan Hüseyin Sarro’nun yeniden aralarında olacağını belirten Necati Tilki, tecrübeli isim Kemal Uçaneri’de takımda görmek istediğini vurguladı. Göreve gelirken takımın yapısını fazlasıyla incelediğini de belirten Necati Tilki, camiada ki istek ve arzunun gelmesinde ki etkenin başında yer aldığını vurguladı.
Transfer konusunda mantıklı davranmak zorunda olduklarını da belirten Necati Tilki, aşırı transfer yapmayacaklarını, gerekli noktalara birkaç takviye ile hazırlıklara devam edeceklerini belirtti. Tecrübeli isimleri takıma dahil etmenin önemine dikkat çeken Tilki öncelikli hedeflerinin bu yönde olacağını da sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2014, 08:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474