banner564

Avrupa'nın devlerini solladı

Avrupa'nın devlerini solladı

Avrupa'nın devlerini solladı
banner598
Real Madrid'in gol makinası Cristiano Ronaldo, tek başına Avrupa'nın bir çok takımdan daha fazla gol attı. Portekizli'nin ilginç istatistiği ise Avrupa'nın büyük kulüpleri karşısında ortaya çıktı. Golcü oyuncu Avrupa'nın büyük kulüplerinin yüzde 75'inden daha çok rakip ağları havalandırdı.
Bu sezon gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin hayranlığını kazanan Cristiano Ronaldo, son olarak Real Madrid'in ligde Eibar'ı deplasmanda 4-0 yendiği maçta iki gol attı. Ligde 12 maç sonunda gol sayısını 20'ye çıkaran Portekizli oyuncu, sezon sonuna kadar her maçta gol attığı takdirde 50 golle Messi'nin sahip olduğu bir sezonda en fazla gol rekorunu tarihe gömecek. Ronaldo bu rekoru kırmasının dışında 63 gibi inanılmaz bir rekora ulaşacak.
Ronaldo istatistiklerini sürekli geliştirirken; performansıyla da Avrupa'nın elit takımlarını da geride bıraktı. Zira sezonun en flaş ismi; Manchester United, Tottenham, Liverpool, Schalke, Borussia Dortmund, Monaco ve Inter gibi takımların da aralarında olduğu Avrupa'nın ilk beş ligindeki takımların yüzde 75'inden daha fazla gol attı.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2014, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474