banner564

Ayakta tutmaya çalışıyorlar

Son şampiyon Mağusa Türk Gücü’nün tecrübeli file bekçisi Türkkan Delideniz ve kaptan Uğur Gök, gösterdikleri başarılı performansları ile takımı ayakta tutmaya çalışıyor.

Ayakta tutmaya çalışıyorlar
banner598
Geçtiğimiz yıl 10 senenin ardından şampiyon olan, yeni sezona Süper Kupa ile başlayan ancak sezon içerisinde istenilen performansı sergileyemeyerek 14.hafta sonunda 13 puanla 13.sırada yer alan Mağusa Türk Gücü’nde kaleci Türkkan ve takımın kaptanı Uğur, performansları ile dikkat çekiyor. 
Geçtiğimiz sezon kalesinde en az gol görme unvanını elde eden 31 yaşındaki file bekçisi Türkkan, bu sezonda da kalesinde devleşiyor. Takım kötü gitse de özellikle Doğan Türk Birliği ve Küçük Kaymaklı karşılaşmalarında tarihi farkı önleyen Türkkan, istikrarı ile alkış alıyor. 
Bu sezon takımın kaptanlığına getirilen 10 numaralı futbolcu Uğur Gök ise takımın gol umudu durumunda. MTG alt yapısından yetişen Uğur, bu sezon Kabore ile birlikte 5 golle takımın en fazla gol atan ismi oldu. Spor servisine açıklama yapan 2 isim, Türk Gücü’nü laik olduğu noktaya taşıyacaklarını ve devre arasını iyi geçirip, ikinci devrede bambaşka bir MTG izlettireceklerini söylediler.

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2016, 09:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473