banner564

Ayrılmak istemiyor

Bonservisi Lefke’de Bulunan ve geçen sezon Yalova’da forma giyen Aykut yeni sezonda da Yaloıva’da futbol oynamak istediğini söyledi

Ayrılmak istemiyor
banner598
Yalova'da transfer harekatı sürerken sarı lacivertli ekibin yeniden kadrosuna katmak istediği genç stoper oyuncusu Aykut Esmeraslan önemli açıklamalarda bulundu.
Sarı lacivertli ekiple yeniden eski formuna kavuştuğunu ve futbol hayatına burada devam etmek istediğini belirten Aykut, "Yalova ile çok iyi bir sezonu geride bıraktım. Her yönüyle takımdan çok memnun kaldım ve asker olmama karşın çok iyi bir performans sergilediğimi düşünüyorum. Devre arasında Yalova'ya giderek çok doğru bir karar verdim, kupada final oynama başarısı gösterdik ve çok iyi bir sezonu geride bıraktık. Netice olarak da milli takıma seçilme başarısı gösterdim’’ dedi.

Kulübünden anlayış bekliyor
Kulübü Lefke'den Yalova'ya transferi için kolaylık beklediğini dile getiren Aykut, "Bana bu transferde yardımcı olmalarını ve önümü açmalarını bekliyorum. Bu camiaya uzun bir süre hizmet ettiğimi ve elimden geleni yaptığımı düşünüyorum ancak kariyerime Yalova'da devam etmenin daha doğru bir karar olacağını düşünüyorum. Askerliğimi de tamamlamak üzereyim ve bu yıl çok daha iyi bir performans sergilemeyi umuyorum. Tek istediğim bana anlayış gösterilmesi ve transferde zorluk çıkarılmaması. Lefke camiasını anlayışlı olmaya davet ediyorum" diyerek sözlerini noktaladı. 

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2017, 11:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473