banner564

Aytaç: Puan için gideceğiz

Bostancı Bağcıl’ı yenen Yeniboğaziçi, Lefke deplasmanı için hazırlıklarına başladı

Aytaç: Puan için gideceğiz
banner598
Hamit SAKALLI 
K-Pet Süper Ligi’nde hafta sonu oynanan zorlu mücadelede Bostancı Bağcıl gibi güçlü bir ekibi mağlup ederek üst sıralara tırmanmayı başaran Yeniboğaziçi takımının antrenörü Bülent Aytaç gazetemize yaptığı açıklamalarda takımının gidişatından memnun olduğunu söyledi.
“Alt sıralardan yukarıya çıktığımız için memnunum. Şu an ligde bulunduğumuz konum benim, futbolcularım ve camiamız için iyi bir yerdir” diyen Bülent Aytaç bu konumu korumak gerektiğine inandığını kaydetti. Bunu da çok çalışarak başaracaklarını söyleyen Aytaç üst sıraları da kovalamaktan geri kalmayacaklarını da sözlerine ekledi. 

Lefke zor deplasman
Bu hafta Lefke gibi zor bir deplasmana gideceklerini kaydeden Aytaç “Lefke son yılların en iyi takımlarından biri. Güçlü ve oturmuş bir kadroları var. Bu kadro da geçen yıl kupayı alarak emeklerini taçlandırdı. Biz Lefke’nin güçlü yönlerini biliyoruz; onları iyi tanıyoruz ve buna göre gerekli önlemleri alacağız” dedi. 

Puan için gideceğiz
Lefke’ye öncelikle puan için gideceklerini vurgulayan Bülent Aytaç “puan için gideceğiz ancak aklımızda hep puanlar olacak. Lefke deplasmanından puansız dönmeyeceğimize kalpten inanıyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2014, 08:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473