banner564

Baf fena çarptı 5-2

Geride kalan 4 haftada istediği sonuçları alamayan batı temsilcisi rakibi Türk Ocağı’nı yabancı golcüleri ile yıktı

Baf fena çarptı 5-2
banner598

Yer: Güzelyurt Üner Berkalp Stadı.

Hakemler: Mehmet Malek, Ozan Çağlayan, Emre Çelikdal
Baf Ülkü Yurdu: Erdoğan, M.Tekpınar, Arif-Joseph, Felix(Hürcan dk. 90+2), Lawal, Ahmet, Fikri, Azat, İltaç(Tahsin dk.60), Hamis(Berk dk.62)
Türk Ocağı: Andreou(Zeki dk.45+1), Yunus-İsmet(M.Ercan dk.38), Mustafa, Bilal, James, Muhammed, Dinopeter, Ertaç, İlker(Justice dk.46), Doğukan
Goller: Dk.16, 39, 85(Joseph) dk. 76, 88 (Felix) (Baf Ülkü Yurdu), Dk.25, 54 (Ertaç) (Türk Ocağı)
Kırmızı Kart: Dk. 81 Ertaç, dk. 90+3 Yunus (Türk Ocağı) 

Abdullah ZAİFOĞLU
K-Pet Süper Ligi’nde son sırada bulunan Baf Ülkü Yurdu, Türk Ocağı’nı farklı mağlup ederek puanını 4 yaptı.
  Dk. 16 Gelişen Türk Ocağı atağında Dinopeter’in sağdan ceza alanına girip attığı şutta top defanstan döndü, dönen topu Ertaç’a pas olarak kullandı. Ertaç’ın vuruşunda top ağlara gitti ve Türk Ocağı deplasmanda 1-0 öne geçti.
  Dk. 23 Baf Ülkü Yurdu atağında Hamis’in göğüs pasında İltaç topu ağlara yolladı, ancak pozisyon ofsayt olarak değerlendirilince gol geçersiz sayıldı.
  Dk. 25 Bu dakikada skora denge geldi. Azat sol taraftan rakip ceza alanı içindeki Joseph’i gördü. Joseph de topu kontrol ettikten sonra düzgün bir vuruşla topu filelere göndererek skoru 1-1 yapan golü attı.
  Dk. 39 Baf Ülkü Yurdu’ndan Ahmet‘in sağdan ortasında topun gelişine vuran Joseph takımını 2-1 öne geçirdi.
  Dk. 43 Felix’in ara pasında Joseph kaleci ile karşı karşıya kaldı. Ancak biraz yavaş hareket edince kaleci Andreou çıkıp topa sahip oldu. Bu pozisyonda sakatlanan kaleci Andreou oyundan çıktı ve yerine Zeki kaleye geçti.
  Dk. 49 Baf Ülkü Yurdu atağında İltaç’ın kullandığı serbest vuruşta Joseph’in kafa vuruşunda kaleci Zihni topu kornere atarak mutlak bir golü önlemiş oldu.
  Dk. 54 Gelişen Türk Ocağı atağında Ertaç rakip ceza alanında topla buluştu. Dönüp vurmak isterken Arif’in müdahalesi ile yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Ertaç takımına beraberliği getiren golü attı. 2-2
  Dk. 63 Felix’in Baf Ülkü Yurdu adına kullandığı serbest vuruşta kaleci Zeki başarılıydı. 
  Dk. 76 Çok ani gelişen Baf Ülkü Yurdu atağında Felix orta alandan aldığı topla Türk Ocağı ceza alanına kadar girdikten sonraki vuruşunda topu filelere gönderdi ve takımını da 3-2 öne geçirmiş oldu.
  Dk. 81 Yaşanan ikili mücadelede yerde kalan Ertaç ayağa kalktıktan sonra rakibini iterek yere düşürünce hakemden direk kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.
  Dk. 85 Sağ taraftan gelişen atakta Berk rakip kale önüne mükemmel bir top kesti. Defans oyuncularından önce araya giren Joseph kendisinin 3’ncü takımının 4’ncü golünü atarak takımı Baf Ülkü Yurdu’nu 4-2 öne geçirdi.
  Dk. 88 Felix attığı ilk goldeki gibi tek başına yine sol taraftan ceza alanına girdikten sonra kalecinin yanından topu ağlara yollayınca Baf Ülkü Yurdu adına skoru 5-2 yaptı. Maç da bu skorla sona erdi.
  90+3’ncü dakikada yaptığı faul gerekçesi ile ikinci sarı kart gören Yunus da kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
  Gençler maçını Baf Ülkü yurdu gençleri 4-0 kazandı.  Bu sonuçla Baf Ülkü Yurdu puanını 4’e çıkarırken Türk Ocağı ise 4 puanda kaldı.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2017, 12:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474