banner564

Baf nefes aldı 2-1

K-Pet Süper Lig’de 5. haftayı da puansız kapatan Çetinkaya’da çöküş devam ediyor

Baf nefes aldı 2-1
banner598

YER: Güzelyurt Üner Berkalp Stadı.

HAKEMLER: Serhan Şimşek- Engin Akkagün-Hakan Gök
BAF ÜLKÜ YURDU: Gültekin, Adeola, A.Hatay, Atanda, Erkan(Fikri dk. 80) Evanonya, Hasan, Issac, İ. Hatay, Mustafakemal(Mustafa Gardiyanoğlu dk. 73) Yankı(Azat dk. 62)
ÇETİNKAYA: Ozan, Hakan, Batuhan, Serkan, Ümitcan(Ceylan dk. 79), Allen, Doğukan, Toykan( Çağdaş dk.) Mathew, Amani, M.Yaşınses
GOLLER: Dk. 22 Evanonya, dk. 40 Yankı(Baf Ülkü Yurdu), Dk. 48 Mathew(Çetinkaya)

Abdullah ZAİFOĞLU
K-Pet Süper Ligi’nin 5. haftasının açılış maçında Baf Ülkü Yurdu konuk ettiği Çetinkaya’yı 2-1 yenerek haftayı 3 puanla kapadı.
  19. dakikada Baf Ülkü Yurdu takımından Yankı’nın sağdan ortasında iki rakibi arasından çok iyi yükselen Evanonya’nın kafa vuruşunda top direğin yanından dışarı gitti.
  22. dakikada ev sahibi öne geçti. Bu kez sol taraftan Hasan’ın güzel ortasında Evanonya yine çok iyi yükseldi ve bu kez çok daha isabetli bir kafa vuruşu yaparak topu filelere gönderdi ve Baf Ülkü Yurdu’nu 1-0 öne geçirdi.
  40. dakikada genç Mustafa Kemal’ın pasında Yankı’nın sağ taraftan kaleye giden yavaş vuruşunda kaleci Ozan kapattığı köşede direğin dibinde topu kontrol edemedi ve top ağlara gitti. Bu golle de Baf Ülkü Yurdu adına skor 2-0 oldu.
  45+2’nci dakikada gelişen Çetinkaya atağında ceza alanı içinde topla buluşmak isteyen Amani’den önce kaleci Gültekin zamanında kalesini terk ederek topa sahip oldu.
  48. dakikada Çetinkaya aradığı golü buldu. Gelişen atakta Mathew rakip ceza alanı içinde 2 rakibini çalımladıktan sonra kalecinin de hatasını değerlendirerek skoru 2-1 yapan golü attı.
  55. dakikada gelişen Baf Ülkü Yurdu atağında ceza alanına topla giren Evanonya oldu. Ancak kaleci Ozan çabuk hareket etti ve rakibine gol şansı tanımadı. 
  68. dakikadaki Çetinkaya rakip ceza alanına yakın bir yerde serbest vuruş kazandı. Hakan’ın kullandığı serbest vuruşta baraja da çarpan top kaleci Gültekin’de kaldı.
  9+3’üncü dakikada Çetinkaya’dan Allen’in ara pasında topla ceza alanına girmeye çalışan Amani’den önce topa ayak koyan A.Hatay topu uzaklaştırdı.
  Maç bu skorla sona ererken Baf Ülkü Yurdu puanını 6’ya çıkardı. Çetinkaya ise 5. maçını da puan almadan tamamladı.  

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2019, 11:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474