banner564

Bağcıl’ın vedası, Mormenekşe’nin sevinci 0-5

Mormenekşe aldığı galibiyetle ligde kalma adına büyük bir avantajı yakalarken B.Bağcıl ise bu mağlubiyetle ligden düşen ilk takım oldu

Bağcıl’ın vedası, Mormenekşe’nin sevinci 0-5
banner598
YER: Güzelyurt Zafer Stadı
HAKEMLER: Mehmet Sezener-Mehmet Tarım-Hakan Gök
B.BAĞCIL: Ufuk-Bilal(Erencan dk.46)-Mehmet-Murad-Muhammed(Bahri dk.46)-Fikri-Cahit-Raif(İlhan Dk.70)-Kaan-Stellios-Joseph
M.MENEKŞE: Devrim-Fetin-Hasan-Yusuf-H.Özbaysal-A.Bayır-Eren(Ahmet dk.58)-Emre(H.Aksoy dk.62)-Abdullah-Baga-Cemil
GOLLER: Dk.19 Kaan(K.K), dk.22 Eren, dk. 36 A.Bayır, dk. 67 ve 90 Cemil 

Abdullah ZAİFOĞLU
 Bu sezon sergilediği kötü performansla istediği sonuçları alamayan B.Bağcıl bitime 2 hafta kala en üst lige çıktığı yıldan sonra ilk kez bir alt lige düştü.
 19. dakikada M.Menekşe’nin kazandığı serbest vuruşu Cemil kullandı. Vuruşunda kaleye gitmekte olan topu önlemek isteyen Kaan’a çarpan top ağlara gidince M.Menekşe 1-0 öne geçti.
 22. dakikada sağ taraftan gelişen M.Menekşe atağında Emre kafa ile topu kaleye gönderdi. Kaleci Ufuk’un tokatladığı top Eren’e çarparak ağlara gidince skor da 2-0 oldu.
 36. dakikada Cemil, Kaan’ın hareketi ile yerde kaldı. B.Bağcıl defansı ve kalecisi pozisyonu seyrederken A.Bayır’ın beklenmeden atışı kullandı ve topu kaleci Ufuk’un üzerinden ağlara gönderdi. Bu golle M.Menekşe 3-0 öne geçti.
 45. dakikada gelişen B.Bağcıl atağında Fikri’nin pası ile Raif boş kale ile karşı karşıya kalmasına rağmen vuruşunda top üst direkten döndü. Dönen topu Cahit üstten dışarı attı.  
56. dakikada ani gelişen B.Bağcıl atağında Joseph kaleci ile karşı karşıya kaldı, fakat kaleci Devrim zamanında kalesini terk ederek mutlak bir golü önledi.
 67. dakikadaki M.Menekşe atağında Hasan’ın defansın arkasına attığı uzun topun dışarı çıktığı gerekçesiyle defans müdahale etmedi. Ancak Cemil çizgi üzerinde topu yakaladı. Topu bir süre sürdükten sonra kalecinin kapattığı köşeden topu ağlara yollayınca skor da 4-0 oldu.
 73. dakikada B.Bağcıl’ın kazandığı serbest vuruşu Kaan kullandı. Vuruşunda top yan direkten döndü defans uzaklaştırdı.
 90. dakikada Hasan’ın pasında topla buluşan Cemil rahat bir vuruşla topu ağlara yollayarak maçın skorunu belirledi. B.Bağcıl 0 M.Menekşe 5
 A-2 gençler maçını B.Bağcıl gençleri 5-3 kazandı.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2016, 10:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473