banner564

Başarılılar onurlandırıldı

Yenidüzen Gazetesi yılın spor ödülleri önceki akşam düzenlenen törende sahiplerini buldu

Başarılılar onurlandırıldı
banner598
Yenidüzen Gazetesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve ülke sporuna önemli bir motivasyon kaynağı olan Yılın Spor Ödülleri Gala Gecesi önceki akşam KTSYD Havuz Başı’nda gerçekleştirildi. 
Yılın Hakemi, Yöneticisi, Antrenörü, Genç Yeteneği ve Sporcusu kategorilerinde 35 adayın yer aldığı ödüllerde en fazla oy alarak birinci olan isimlere ödülleri takdim edildi. Gecede Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı ile geçtiğimiz yıl Paralimpik Oyunları’nda mücadele eden İbrahim Yavuz’a, KTFF tarafından üç sezondur uygulanan Kıbrıs Cumhuriyeti vatandaşı oyuncu kontenjanı ile Kıbrıs’ın kuzeyinde forma giyen Kıbrıslı Rum Stelios Kittos’a ve ülke sporuna yaptığı katkıların yanı sıra yurt dışında elde ettiği başarılardan dolayı Yakın Doğu Üniversitesi’ne özel ödül verildi.
Yaklaşık üç aylık oylama sonucunda Yılın Sporcusu atıcılıktan Salahi Zaimoğlu, Yılın Antrenörü hentboldan Turgut Karamanoğlu, Yılın Genç Yeteneği yüzmeden Doğukan Ulaç, Yılın Hakemi hentboldan Tolga Kınacı ve Yılın Yöneticisi yine hentboldan Mustafa Akyön oldu. Gecede ayrıca tüm adaylara birer anı plaketi takdim edildi.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2017, 11:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473