banner564

Başarıya katkı

Diyalog Gazetesi ve İpekay Ltd. işbirliğinde düzenlenen “Nivea For Men” ödülleri sahiplerine verildi

Başarıya katkı
banner598
Diyalog Gazetesi ve İpekay LTD. işbirliğinde düzenlenen “Nivea For Men” ödülleri dün düzenlenen törenle haftanın başarılılarına verildi. 
Diyalog Gazetesi Spor Servisi tarafından 16. haftada süper lig maçları içerisinden haftanın futbolcusu olarak seçilen Yenicami futbolcusu Halil Turan,  haftanın antrenörü seçilen Mağusa Türk Gücü Teknik Direktörü Ali Oraloğlu ve Haftanın Hakemi seçilen Şerkan Şimşek ödülünü düzenlenen törenle aldı.

Oraloğlu’na ödülü elden verildi 
Mağusa Türk Gücü açısından bir anlamda tamam veya devam maçı olan kritik Serdarlı mücadelesinde, takımı zora girdiği anda yaptığı değişiklikler ile oyuna dinamizm getirmeyi başaran Ali Oraloğlu özel işleri nedeniyle katılamadığı ödül töreni sonrasında ödülünü elden aldı.

Şimşek ödülünü aldı 
MTG ile Serdarlı arasında oynanan kritik mücadelede oldukça iyi bir yönetim gösteren Serhan Şimşek’in verdiği iki penaltı ve penaltıyı tekrarlatma kararları doğruydu. Yardımcılarıyla iyi bir uyum sergileyerek mücadelenin sonucunu etkileyecek bir hataya yer vermeyen Serhan Şimşek ödülünü Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Asbaşkanı Çelen Oben’in elinden aldı. 

Halil Turan’a ödülünü Özler verdi
Yenicami ile Lefke arasında oynanan zorluk derecesi yüksek mücadelenin kritik dakikalarında sahneye çıkan ve hem beraberlik hem de galibiyeti perçinleyen golleri atarak haftanın futbolcusu olmayı hak eden Halil Turan’a ödülünü İpekay Ltd. direktörü Mehmet Özler verdi.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2015, 08:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473