banner564

Başkan destek istedi

Tarihinde ilk kez Birinci lige yükselen Maraş’ın kulüp başkanı Hasan Oy, yeni sezonda taraftara güveniyor

Başkan destek istedi
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
K-Pet İkinci Ligi üçüncü sırada tamamlayarak Birinci lig vizesi alan Maraş’ın kulüp başkanı Hasan Oy, yeni sezonda destek bekliyor. Tarihinde ilk kez takımı Birinci lige taşımanın mutluluğunu yaşadıklarını aktaran Maraş Kulüp Başkanı Hasan Oy, inanılmaz özveri ile çalıştıkları bir sezonu geride bıraktıklarını, ancak önümüzdeki sezon herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi. Geride kalan sezonda yaşanan başarı öyküsünü Diyalog Spor Servisi’ne aktaran Hasan Oy, başarının Maraş adına son derece önemli olduğuna vurgu yaptı.

Kimse korkmasın
Maraş bölgesini herkesin terkedilmiş bölge olarak adlandırmasının son derece üzücü olduğunu aktaran Kulüp Başkanı Hasan Oy, ne Maraş bölgesinden ne de, takımından kimsenin korkmasına gerek olmadığını savundu. Aldıkları başarı sonrası herkesin takıma ve camiaya daha fazla sahip çıkması gerektiğini aktaran Hasan Oy, gelen başarının ise göz ardı edilmemesi gerektiğini söyledi. Sezona başlarken, genç oyuncu kadrosu ile ligde kalma adına mücadele parolası ile yola çıktıklarını, sonrasında ise gelen galibiyetlerden ötürü hedef değiştirdiklerini aktardı. Teknik Direktör İlhan Kuş ve takımın lig boyunca çok iyi mücadele ettiklerini aktaran Maraş Kulüp Başkanı Hasan Oy bir kez daha gelen başarı sonrası teknik heyet ve takımına teşekkür etti.

Bölgeye renk kattık
Bölgede bulunan genç kuşaklarla birlikte yola çıktıklarını sonrasında ise takıma dahil edilen tecrübeli isimlerle birlikte başarını geldiğini aktaran Maraş Kulüp Başkanı Hasan Oy, başarının gelmesi ile birlikte bölgeye ayrı bir havanın ve soluğun geldiğini vurguladı. Takımda Maraş’a ait çocuk sayısının fazla oluşunu vurgulayan Oy, bunun devam etmesi halinde ise Maraş’ın önünün açık olduğunu hatırlattı. Önemli takımlarda Maraş’a ait önemli isimlerin yer aldığını da hatırlatan Hasan Oy, hedeflerinin Maraş’ı futbolcu fabrikası haline getirmek olarak nitelendirdi. Bölgeye kazandırılan sentetik saha ve halı saha sonrası başarıda etken olduğunu aktaran Maraş Kulüp Başkanı Hasan Oy, Maraş sahasının kendilerine eksik teslim edildiğini ancak üzerlerine düşen sorumlulukları ise tesis adına fazlası ile yapacaklarını aktardı.

Destek görmeliyim
Ligi başarılı bir şekilde, iyi noktada tamamlamaları sonrası tarihte ilk kez Birinci lige çıkmanın mutluluğunu yaşadıklarına değinen Maraş Kulüp Başkanı Hasan Oy, önlerinde bulunan Genel Kurul’da ise ciddi destek alması gerektiğini söyledi. Şu an için önümüzdeki sezon adına konuşmanın erken olduğunu belirten Hasan Oy, bu işin tek başına dönmesinin mümkün olmadığını, Maraş’ı seven herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirtti. Siyasilerin ilgisizliğini de dile getiren Hasan Oy, Maraş’a seçim zamanı dışında da gelmenin mümkün olduğunu hatırlattı. Mağusa Türk Gücü ve Dumlupınar takımlarının belli süreçlerde kulüplerine yaptığı yardımlardan dolayı onlara sonsuz teşekkür eden Hasan Oy, iki camianın bu sezon elde ettikleri başarıya kendilerinin de dahil olmasının Doğu bölgesi adına önemli olduğunu sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2016, 10:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474