banner564

Başkent derbisi Kaymaklı’nın

Vasatın altında geçen maçtaki tek gol Tansel’den geldi

Başkent derbisi Kaymaklı’nın
banner598
YER: Şht. Hüseyin Ruso Stadı.
HAKEMLER: Mehmet Sezener-Hakan Ünal-Murat Çalışkan
K.KAYMAKLI:H.Piro-Yusuf-M.Kaygısız-Bahadır-Taner-H.Adal-Zokou-Tansel-Bayram(Çağlar dk.81)-A.Coşkun(A.Akbulut dk.66)-Kingsley(Remzi dk.71)
ÇETİNKAYA: Ahmet-Tunç-İ.Faye-Cahit-Doğukan-Akın(Gökhan dk.90)-Erdinç-Cevdet-Amodu-Tarkan(Hakan dk.35)(H.Küspeci dk.78)
Gol: Dk.30 Tansel(K.Kaymaklı)

Abdullah ZAİFOĞLU
Ligde hedefleri farklı iki takımın mücadelesinde çok kötü bir oyunun ortaya konduğu maçı K.Kaymaklı tek golle kazanırken, Çetinkaya ise korkulu rüyayı görmeye devam ediyor.
  12. dakikada K.Kaymaklı’dan Yusuf Palazın sağdan ortasında müsait pozisyonda olmasına rağmen A.Coşkun’un kafa vuruşu üstten dışarı gitti.
  16. dakikada Çetinkaya takımından Akın’ın rakip kaleye 30 metre mesafeden attığı sert şutta kaleci H.Piro topu tokatlayarak kornere attı.
  30. dakikada K.Kaymaklı öne geçti. Bu dakikada topla rakip ceza yayı içerisinde topla buluşan Tansel çok güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve K.Kaymaklıyı 1-0 öne geçirdi.
  45+1’nci dakikada Çetinkaya’dan Cevdet’in ceza alanı dışından attığı sert şutta top yan direğin yanından dışarı çıktı.
  60. dakikada Çetinkaya adına Erdinç’in kullandığı serbest vuruşta İ.Faye’nin kafa vuruşunda kaleci H.Piro mükemmel bir refleksle topu kornere attı. 
  65. dakikada ani gelişen K.Kaymaklı atağında Çetinkaya defansını tek adama karı 3 adamla yakalamalarına rağmen A.Coşkun’un son pası yanlış olunca Kingsley topu kalecinin üzerine vurarak pozisyonu değerlendiremedi.
  79. dakikada K.Kaymaklı’dan A.Akbulut’un getirdiği topta Tansel ceza alanı içinde topu ayağında fazla tuttu, vuruşu da çok yavaş oldu ve top kaleci Ahmet’te kaldı. 
  86. dakikada Cevdet K.Kaymaklı ceza alanının hemen dışından çok sert vurdu, kaleci H.Piro yine mükemmel uzandı ve topu kornere attı. Maçta bu skorla sona erdi.
 A-2 gençler maçını K.Kaymaklı gençleri 9-0 kazandı.     

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2015, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474