banner564

Bayram molası

Bankalararası Halı Saha futbol turnuvasında yarı final maçları haftaya oynanacak

Bayram molası
banner598
Türk Bankası tarafından Aykut Zeki Müderrisoğlu anısına bu yıl 10.’su düzenlenen “Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası”nda çeyrek finaller tamamlandı. Çeyrek final karşılaşmaları sonucunda rakiplerini yenerek yarı finale yükselen takımlar; İktisatbank, Limasol Türk Kooperatif Bankası, Türkiye Garanti Bankası ve Türkiye İş Bankası oldu.

İktisat çok rahat kazandı
Muhtar Yusuf Halı Sahası’nda oynanan ve 18 takımın 3 grupta mücadele verdiği turnuvada gruplarında ilk iki sırayı alan ve en iyi üçüncü iki takımın yükseldiği çeyrek final maçların ilki İktisat Bankası ile Kıbrıs Türk Kooperatif Merkez Bankası arasında oynandı. Rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen İktisatbank sahadan 7-2 galip ayrıldı ve adını yarı finale yazdırdı.
  
Çekişmeli maçın galibi Limasol Bankası 
İkinci çeyrek final mücadelesi CreditWest – Limasol Türk Kooperatif Bankası arasında oynandı. Büyük çekişmeye sahne olan mücadeleyi 5-3 kazanan Limasol Türk Kooperatif Bankası oldu ve yarı finale yükseldi. 

Garanti Bankası dolu dizgin 
Grup maçlarında oynadığı tüm maçları kazanan Türkiye Garanti Bankası, çeyrek finaldeki rakibi Universal Bank’ı 7-3 yenerek yarı finale adını yazdırdı.  

İş Bankası farklı galip 
Çeyrek final mücadelesindeki bir diğer karşılaşma ise KKTC Merkez Bankası – Türkiye İş Bankası arasında oynandı. Maçın başından itibaren oyunda üstünlüğünü rakibine kabul ettiren İş Bankası sahadan 7-2 galip ayrılarak yarı finele yükseldi. 

Yarı finaller ve final
Turnuvada yarı final mücadeleleri 9 Ekim Perşembe günü, final maçı ise 13 Ekim Pazartesi günü oynanacak. Karşılaşmalar Muhtar Yusuf Halı Sahası’nda yapılacak. 

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2014, 08:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473