banner564

Beklediğimiz gibi geçti

İltaç Karayel kupada hedefledikleri gibi turu geçtiklerini söyledi

Beklediğimiz gibi geçti
banner598
Hamit SAKALLI
Kıbrıs Kupası 2. Tur rövanş karşılaşmasında, ilk mücadelede, deplasmanda 0-0 berabere kaldığı rakibi Gönyeli’yi kendi evinde farklı mağlup ederek bir üst tura çıkan Lefke’de, Teknik Direktör İltaç Karayel bekledikleri gibi bir mücadele sergilediklerini ifade etti.

Rahat kazandık
İltaç Karayel, Gönyeli karşısında rahat bir futbol ortaya koyarak, galibiyet dışında sakat veya kart cezalısı futbolcu vermeden kazanmayı başardıkları için mutlu olduklarını belirtti. Kıbrıs Kupası’nın değişen statüsünün çift maç olarak değişmesinin, şans faktörünü ortadan kaldırdığını ve geçmişte büyük takımların yaşadığı kazaların bu yıl yaşanmadığını ifade eden İltaç Karayel, çeyrek finale çıkan takımlara bakıldığında da bunun görüldüğünü sözlerine ekledi.

Allen gündemimizde
İltaç Karayel, Gönyeli karşılaşmasında Sunday Tobe’yi deneme fırsatı bulduklarını ve Tobe’nin iyi bir oyuncu olmasına rağmen hazır bir görüntü çizemediğini belirterek, Smart’ın dışında iki yabancı futbolcu daha alacaklarını ve Cuma gününe kadar denemelere devam ederek bir karara varacaklarını ifade etti. Karayel, yabancı transferinde ilk devrede Yeniboğaziçi’nde forma giyen ancak, daha sonra kadrodan çıkarılan Allen ile görüşme halinde olduklarını ve anlaşmaya çalıştıklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2016, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474