banner564

Belediyeleri ziyaret ettiler

2. Uluslararası OPEN Kickboks Şampiyonası için Antalya’da bulunan sporcularımız temaslarda bulundular

Belediyeleri ziyaret ettiler
banner598
KKTC Kickboks Milli Takım Kafilesi Antalya’da belediyelere ziyarette bulundu.         
Antalya’ da 6-9 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek 2. Uluslararası Türkiye Açık Kickboks Şampiyonası’na katılan KKTC Kickboks Milli Takımı, turnuva öncesinde, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez Belediyesi, Aksu Belediyesi’ni ziyaret etti.
Kafile Başkanı Halil Yarıcıoğlu, Genel Sekreter Mehmet İngenç, İdareci Ümit Nusret, KKTC Milli Takım Antrenörü Cuma Öztürk, Antrenör Yardımcısı Umar Aziz ve 10 sporcudan oluşana heyet, Belediye Başkan ve Temsilcilerini ziyaret ederek bir araya geldi.
Büyükler, gençler, yıldızlar ve minikler kategorisinde yapılacak turnuvanın 6- 9 Nisan 2017 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirileceğini belirten heyet yetkilileri, yaklaşık 1500 sporcunun katılacağı  2. Uluslararası OPEN Kickboks Turnuvası öncesinde, KKTC Kickboks Milli Takımı olarak nezaket ziyaretinde bulunduklarını dile getirdi. Belediye başkanları ve Temsilcileri yavru vatandan gelen heyetin nezaket ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek KKTC Kickboks Milli Takımına, turnuvada başarılar diledi.

Sponsorlar unutulmadı
Bu arada, KKTC Kickboks Milli Takımına sponsor olan işletmelerden Kokoreççi Hilmi Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Bulut’a da ziyaret gerçekleştiren KKTC Kickboks kafilesi, KKTC’de Kickboks sporunun gelişmesi için yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ederek plaket sundu. Kokoreççi Hilmi Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Bulut, KKTC Kickboks Milli Takım kafilesini Antalya’da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ve katkılarının bundan sonra da devem edeceğini belirterek, takımımıza şampiyonada başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2017, 12:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474