banner564

Belgü'den adaylık açıklaması

Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticilerinden Hulusi Belgü bugün düzenleyeceği basın toplantısında başkanlığa adaylığını açıklayacağını söyledi

Belgü'den adaylık açıklaması
banner598
Moda Deniz Kulübü'nde sarı-lacivertli kulübün kongre üyeleriyle yemekte bir araya gelen Belgü, genel kurulun heyecanlı geçeceğini belirterek, “Bugün yapacağım basın toplantısıyla başkanlığa adaylığımı açıklayacağım. Ne yapılırsa yapılsın, saygınızdan taviz vermeyin, beğenmediğiniz söylemlerde sessiz olun. Tek bir amacımız var biz sadece Fenerbahçeliler’in değil Türkiye'nin gurur duyacağı bir Fenerbahçe oluşturacağız" dedi.
Fenerbahçe için hizmet etmek istediğini aktaran Belgü, "Ben değil, 'biz' diyoruz. Fenerbahçe'nin büyümesi ve gelişmesi için hepimizin iyi Fenerbahçeli olması lazım. Gerçek Fenerbahçeli, kulübe üye olur, genel kurullarında konuşur, serbest bir şekilde görüşlerini ifade eder. Son yıllarda bu konuda birazcık problem yaşıyoruz. Beraberce başlattığımız bu hareketle kulübümüzün genel kurullarında fikirlerimizi söyleyeceğiz. Fenerbahçe'ye 17 yıldır özlediğimiz demokrasi gelecek" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2015, 08:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473