banner564

Benim adım Efsane 3-0

Kıbrıs Kupası çeyrek final ilk maçında 3-1 mağlup olan GAÜ Çetinkaya, ikinci maçta rakibini 3-0 mağlup ederek yarı finale yükselen takım oldu

Benim adım Efsane 3-0
banner598
YER: Lefkoşa Atatürk Stadı
HAKEMLER: Mehmet Sezener-Turgay Misk-İsfendiyar Açıksöz
GAÜ ÇETİNKAYA: Ali Duvarcı-Çağrı-Tunç-Kadir-Serkan-Erdinç-Serhan-Tansel-Doğukan(Sabi dk.65)-Barine Eko-David(Sercan dk.90)
M.TÜRK GÜCÜ: Türkkan-Olgun-Mike-H.Kayalılar-Sami-M.Çil-Hakan(Mehmet dk.86)-Erol(Emre dk. 60)-Uğur-Lavrence-İ.Kabore
GOLLER: Dk.35 Doğukan, dk.77 Çağrı, dk. 80 Tansel(GAÜ Çetinkaya)

Abdullah ZAİFOĞLU
 GAÜ Çetinkaya kupa mücadelesindeki ilk maçta rakibine iki farklı(3-1) mağlup olmuştu. Tur atlamak için GAÜ Çetinkaya’nın rakibi M.Türk Gücü’nü üç farkla mağlup etti ve yarı finale adını yazdırdı. 
4. dakikada GAÜ Çetinkaya’dan Barine Eko’nun sağdan ortasında kaleci Türkkan’ın tokatladığı top üst direğe de vurarak kornere gitti. Kornerden sonuç alınamadı.
25. dakikadaki atakta Tansel rakibi Hakan’dan topu alıp son çizgiye kadar indi. Yaptığı ortada genç Doğukan çok rahat bir vuruşla topu ağlara yolladı ve GAÜ Çetinkaya’yı 1-0 öne geçirdi.
53. dakikada Barine Eko’nun kullandığı korner atışında defanstan seken topu önünde bulan Serhan altı pas içerisinden kafa ile topu dışarı attı. 
57. dakikada Erdinç’in soldan ortasında M.Türk Gücü defansının arkasında boş pozisyonda David topa dokunamadı ve top da doğrudan dışarı gitti.
64. dakikada M.Türk Gücü’nün maç boyunca tek ve etkili atağı gelişti. Bu dakikada Lavrence’nin ceza alanı dışından sert şutunda kaleci Ali topu sektirdi. Ancak ikinci hamlesini yaparak topa sahip oldu.
77. dakikada sol taraftan gelişen GAÜ Çetinkaya atağında rakip ceza alanına gönderilen topu M.Türk Gücü defansı uzaklaştıramadı. Ceza alanı dışında topla buluşan Çağrı’nın yerden giden düzgün vuruşunda top ağlarla buluşunca skor da 2-0 oldu.
80. dakikada defanstan Serkan’ın uzun topunu alan Tansel topla birlikte rakip ceza alanına girdi ve isabetli bir vuruşla topu kalecinin üzerinden ağlara göndererek takımının istediği golü atarak skoru 3-0 yaptı. 
Geriye kalan dakikalarda başka gol olmayınca GAÜ Çetinkaya yarı finale yükseldi. 

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2016, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473