banner564

Berkalp kupası Doğan’ın 5-1

Güzelyurt Zafer Stadı’nda oynanan anı maçını Baf Ülkü Yurdu’nu mağlup eden DTB kazandı

Berkalp kupası Doğan’ın 5-1
banner598
Güzelyurt Zafer Stadı’nda oynanan, Üner Berkalp anı maçını, ev sahibi Baf Ülkü Yurdu’nu 
5-1 gibi açık farkla yenen Doğan Türk Birliği kazandı.
Osman Küçük’ün çaldığı başlama vuruşu ile birlikte oyunda hissedilir bir hakimiyet kuran Doğan Türk Birliği, karşılaşmanın 5. dakikasında pivot santrafor Christian’ın ceza alanı içerisine kafa ile aşırttığı topu takip eden Quincy’nin akıl dolu vuruşu ile 1-0 öne geçti. 
30. dakikada Aydın’ın ceza alanına yolladığı topu kafa ile kaleye gönderen Selim’in attığı 
2. ve yine Aydın’ın 38. dakikada yaptığı ortayı plase bir vuruşta topu kaleye yollayan Selim’in kaydettiği üçüncü goller, Baf Ülkü Yurdu’nu oyundan iyice düşürdü ve devre Doğan Türk Birliği’nin attığı gollerle 3-0 sona erdi. İkinci devrede; oyun anlayışı bakımından Baf Ülkü Yurdu’nda değişen fazla bir şey olmadı. Buna mukabil, attıkları üç golle rehavete kapılmayan Doğan Türk Birliği, her geçen dakika oyundaki ağırlığını daha da fazla hissettirmeye başlayınca karşılaşma, “Tek kale maça” dönüştü. Doğan Türk Birliği, 
52. dakikada Aydın’ın ve 55.dakikada da Kenan’ın attığı gollerle aradaki farkı beşe çıkartınca, doğal olarak vites küçülttü. Ve bundan yararlanan Baf Ülkü Yurdu futbolcusu Hürcan, karşılaşmanın 85. dakikasında müsabakanın sonucunu tayin eden golü attı ve Doğan Türk Birliği karşılaşmayı 5-1 kazanmış oldu. Müsabaka sonunda hakemlere kupalarını rahmetlinin oğlu Cenk Berkalp verirken, ikincilik kupasını Baf ülkü Yurdu’na eşi Seval Berkalp, birincilik kupasını da Doğan Türk Birliği’ne Güzelyurt Kaymakamı Tevfik Direnç takdim etti. 

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2016, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474