banner564

Beşiktaş stoper arıyor

Beşiktaş'ta devre arası transfer dönemi öncesi stoper arayışları sürüyor. Yönetimin hedefinde Dnipro'dan Douglas Silva ve Chelsea'den Papy Djilobodji var.

Beşiktaş stoper arıyor
banner598
Sezonun ikinci yarısı öncesi kadrosuna defans oyuncusu katmak isteyen Beşiktaş yönetimi temaslarına devam ediyor.
İlk olarak Marsilya forması giyen Nicolas Nkoulou için Fransız ekibi ile görüşen yönetim, 10 milyon euroluk bonservis bedeli nedeniyle transferi askıya almıştı. Beşiktaş yönetiminin listesindeki diğer iki isim ise Dnipro'dan Douglas Silva ve Chelsea'den Papy Djilobodji...
Djilobodji'yi sezon sonuna kadar kiralamak için bir süredir İngiliz ekibi ile temasta olan siyah beyazlılar, henüz net bir sonuç alamadı. 27 yaşında ve 1.92 boyundaki Senegalli oyuncu, bu sezon Chelsea'de sadece 3 maçta forma giyebildi. Daha çok süre alabileceği bir takıma gitmek isteyen Djilobodji, Beşiktaş'ın teklifine sıcak bakıyor. İki kulübün anlaşması halinde Senegalli
oyuncu sezonun ikinci yarısı siyah beyazlı formayı giyecek.
Bu transferde problem yaşanması halinde Dnipro'dan Douglas Silva için temaslara başlanması planlanıyor. Sezon başında da Beşiktaş'ın listesinde olan Brezilyalı oyuncunun ilk olarak kiralanması gündeme gelecek.
Yönetim stoper transferini kısa sürede sonuca bağlayarak, anlaştığı oyuncuyu devre arası hazırlık kampına yetiştirmeye çalışacak. 

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2015, 08:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473